You are my favourite kind of night

Copenhaugen est. 2014

PicMonkey Collage P1210500Goodmorning girls! Hermed gårdagens outfit, som jeg har glædet mig til at fortælle jer lidt mere om. Den fine stof pose er nemlig ikke bare super fin og praktisk (især til en type som mig, der altid har 1000 ting med sig omkring!) Tasken er designet af dygtige Amalie Estrup, som til dagligt er studerende og meget kreativ – jeg er helt inspireret!

Amalie har produceret 200 cottonbags i et slidstærkt materiale, med hendes egen tegning som tryk. Er det ikke flot? Det er en håndlavet taske, hvor der er særligt fokus på fremstillingen – her foregår altså under ingen omstændigheder børnearbejder eller noget i den dur. For hver taske der bliver solgt, er der selvfølgelig nogle essentielle omkostninger der skal dækkes, men herudover bliver der doneret 5 kr. til Kræftens Bekæmpelse, da Amalie har haft denne forfærdelige sygdom tæt på livet, og dermed gerne vil støtte organisationen.

Jeg synes denne idé er intet mindre end fantastisk – jeg bliver så inspireret af folk som ønsker at gøre en forskel og dette synes jeg er et smukt tiltag, som gør en kæmpe forskel, hvis vi alle hjælper til. Jeg vil poste flere billeder af den fine taske/net senere, samt af dette outfit, hvor jeg har mit nye LaLa Berlin tørklæde på – er det ikke fint? Jeg er så vild med det!

I kan finde den fine Copenhaugen taske online lige her, og finde stylingsidéer her. Håber I får en fantastisk dag <3
Untitled-1

4 kommentarer

 • freja

  Hej, er det en kjole du har på? Hvis det er kunne jeg godt tænke mig at få at vide hvor den er fra? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kære Caroline!
  Vil du ikke lave nogle flere indlæg med hår? Ikke nødvendigvis dit eget, men også inspiration! Jeg er mega hooked på at få skulderlangt hår, men jeg mangler virkelig noget inspiration. Det kunne være super fedt, hvis du kunne finde “din stil” i det korte hår og komme med nogle gode bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linnea <3 Jo det kan du tro – det er en super god idé synes jeg! Jeg vil skrive et indlæg i løbet af weekenden <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

You are my favourite kind of night