MOSCATO & STRIPES

COOLA – PROTECT YOUR SKIN

picmonkey-collage dsc_3520
COOLA products HERE


Hej piger! Selvom vi ikke har så meget sol i Danmark pt., så er der jo alle jer, der er så heldige at være afsted eller måske skal afsted inden længe, mod varmen og den skønne sol. Jeg blev før jeg rejste til Palma, introduceret for COOLA, der er et brand fra USA som endelig er kommet til Danmark. Deres filosofi går kort sagt ud på, at man bør have den samme indstilling til de ting man kommer på kroppen, som til de ting man spiser. Mange går op i at spise sundt og økologisk, men knap så mange tænker over hvad de ellers udsætter kroppen for. 70% af indholdet i COOLAs produkter er økologisk og de resterende ingredienser, er eksempelvis vand og mineraler, som ikke findes i økologisk form. COOLA er fuldstændig dedikeret til hudplejeprodukter, der beskytter mod farlige UV-stråler, og forkæler og plejer huden.

Jeg var så glad for mit lille rejse-kit, som jeg havde i en toilettaske også fra dem. Den var perfekt til at have med i strandtasken, og jeg blev for første gang i min ferie, ikke rød eller forbrændt, fordi jeg netop havde sat mig for at passe ekstra god på min hud, med disse produkter. Én helt anden ting, der er så vigtig at huske, er ens læber og ører, som man hurtigt glemmer. COOLA’s læbepomade, var derfor perfekt til mine læber og ørerne kan jeg også finde på, at smører med denne – bare toppen af øret i hvertfald. <3 Jeg synes lige I måtte høre min erfaring med deres produkter, nu vil jeg komme op af sengen og i tøjet – vi skrives ved senere, nyd Jeres lørdag.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOSCATO & STRIPES