SWANFIELDLIVING INTERIOR

Contour and makeup tutorial with LOréal Paris

picmonkey-collage

Dette indlæg er sponsoreret af LOréal Paris

Hej piger! Som jeg har teaset jer med, i løbet af de seneste par dage, skulle der jo komme en LOréal turoial, hvori I kunne se hvordan jeg anvendte min Infallible Sculpt Palette, som jeg har skrevet om tidligere, her og her.

Jeg er som sagt, helt vildt glad for denne palette og synes den er så sjov at eksperimentere med, eftersom at man kan bruge den til den daglige makeup, selvom jeg som regel ønsker denne naturlig – såvel som den er helt essentiel i weekenden, når makeuppen skal have ekstra gas. Håber I kunne bruge inspirations-videoen til noget, husk endelig at stil mig alle de spørgsmål I måtte have! Vi skrives piger <3

1 kommentar

  • If some one desires expert view about blogging then i suggest him/her
    to go to see this blog, Keep up the pleasant work.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SWANFIELDLIVING INTERIOR