Les Délices de Nina

Coming interior-posts

PicMonkey CollageGodaften ladies <3 Undskyld for mit sene indlæg, jeg har været til et VIRKELIG spændende event idag, som jeg selvfølgelig vil fortælle jer om senere på ugen. I skal virkelig glæde jer, det har været så sjovt og jeg er helt oppe i gear over den oplevelse! Det var et Audi-driving-experience, som var et kørekursus til unge, hvor vi lærte nogle forskellige manøvre – ih hvor var det spændende, og så fik vi selvfølgelig racet i lidt lækre biler.

Kørekurset skal I nok høre mere om og se flere billeder af snarest – nu rykker vi nemlig videre til de fine billeder, som er et lille preview på de kommende interiørbilleder, der MEGET snart vil blive postet på bloggen. Jeg er vild med min nye antikke dør, hvori der er blevet sat hylder i – er den ikke smuk? Synes den er så unik og passer helt perfekt ind på mit værelse. I skal virkelig glæde jer til at se mange flere billeder af den – jeg har ligeledes fået sat mit nye KÆMPE stativ op, som er blevet mere end smukt. Det er helt fantastisk og jeg føler jeg har mit helt eget walk-in. Når, nu vil jeg smutte i seng – ville bare lige vise jer et lille preview, I må sove dejligt <3 Kys!

 

1 kommentar

 • Karen

  Hej Caroline,

  Hvor er det blevet flot! Du har virkelig det flotteste og mest stilrige værelse, jeg nogensinde har set :-)
  Hvad hedder farven på væggen? evt. farvekode og hvor den er købt henne?
  Hav en god dag :-)

  Mvh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Les Délices de Nina