BIKER-CHIC

COMFY & COSY

picmonkey-collage1 picmonkey-collage img_0042 img_0039 img_0031 img_0028 img_0026
KNIT: Buch Copenhagen 399 kr. ∙ SKIRT: Sofie Schnoor 699 kr. ∙ SHIRT: Asos 320 kr. ∙ BOOTS: Sofie Schnoor 1599 kr.


Hej piger! Ih hvor er det koldt idag, jeg har møg-frosset hele dagen, da jeg nægtede at droppe mine mindre varme outfitbilleder, trods det kølige vejr – dog er det jo møg hyggeligt nu, hvor jeg endelig kan sætte mig til rette i sofaen med tæppe og te. Anders har været her hjemme idag, for at skyde en masse fine outfitbilleder, som jeg sådan glæder mig til at vise jer, de kommende dage! Vinteren og efteråret, er bare så hyggeligt og jeg synes altid, tøj fra disse sæsoner er mere inspirerende end sommertøj – måske skyldes dette også, at der er flere små detaljer at arbejde med.

Jeg havde idag, dette fine og meget hyggelige outfit på. Det består af, en fin strik cardigan fra Buch Copenhagen, med blonde-flæse for neden. Min smukke flæsenederdel, er fra Sofie Schnoor og er min favorit lige for tiden – den har den perfekte pasform og passer til alt – det er et musthave, hele året rundt. Som I kan se, er støvler også fra Sofie Schnoor – de er så rå og meget behagelige at have på synes jeg. Alt I alt et enkelt og SÅ lækkert look, hvad synes I?

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BIKER-CHIC