Romantic

Come on down to Florida

DSC_7871 DSC_7901
Hej søde piger :-) Lidt flere billeder af min fineste nye top, som jeg ikke kan få nok af – har netop fundet den i sort, åååh altså! Må jo næsten eje den også, fordi jeg er virkelig helt forelsket i den – alt spiller bare ved denne top, også er kvaliteten også i top. Hvad mere kan vi forlange? Ih hvor jeg altså glæder mig til ferie på mandag, det bliver fantastisk – kan ikke vente med at bruge hele dagen sammen med min fantastiske søster, det bliver det bedste!

Imorgen skal jeg til et spændende møde, som I snart får mere at vide om, efterfulgt at frokostdate med en veninde. Fredag skal jeg også ses med en veninde, lørdag skal min fine vipper fyldes op, selvom de stadig er super fine – hvilket også kan ses på billederne. Det er Line fra Lash Copenhagen som skal fylde dem op, så de er klar til ferien. Søndag skal mit hår ordnes – exiiiiiciting! Hvad tror I kunne være fint? Kom gerne med idéer. Og når ja, så skal jeg pakke – også er det bare afsted <3
Love Caroline

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Romantic