My very own calendar

Come inside

PA260004 PA260009 PA260011
PA260010PA260014Hellooo ladies! Som nogle af jer måske har bemærket, så har jeg idag stået for Bloggers Delights’ instagramprofil, og har dermed lavet en såkaldt ‘instagram-takeover’ og vil opdaterer profilen helt frem til midnat – så I må endelig holde jer opdateret! Idag tænkte jeg at dele nogle fine inspirationsbilleder fra mit værelse med jer, da det er et stykke tid siden og jeg elsker at dele min passion for indretning med jer.

Jeg har netop fået mit nye, SÅ fine gulvtæppe ind på mit værelse og jeg er vild med det. Jeg synes det er anderledes, også komplimenterer den farverne jeg har der – hvilket er virkelig fint. Gulvtæppet har jeg fundet på Carpet Vista som forhandler de fineste gulvtæpper, hvilket er noget jeg personligt synes kan være meget svært at finde. Der er et kæmpe udvalg, og det gør det meget lettere at finde det helt rette. Nu hvor min søster og jeg kigger efter lejlighed, higer jeg efter at indrette og købe interiør – det er helt forfærdeligt, kan slet ikke vente til den dag, vi finder lejligheden!

Hi girls! Today I will share some interior-inspiration pictures with you, because I love to share my passion for interior on the blog. I have just received my new carpet from Carpet Vista which I am in love with – the colors is perfect for my room, and it gives the room a personal and cosy touch. My sister and I are looking for a apartment, I cannot wait until the day we find out new, perfect home. <3
Untitled-1

 

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My very own calendar