B u b b l e r o o m - m u s t h a v e s

Come closer – time for spring

P2240212 P2240213
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-12 kl. 17.49.21Skærmbillede 2015-02-21 kl. 16.02.18Skærmbillede 2015-01-17 kl. 17.28.23Skærmbillede 2015-01-09 kl. 20.00.15
Hej piger <3 JEG BESTOD MIN TEORIPRØVE IGÅR!!! Ih hvor er jeg altsån lettet – den prøve har hængt så tungt på mine skuldre, og jeg har set så meget frem til dagen, at jeg ville være så irriteret på mig selv og ked af at skulle dumpe. Det er så fantastisk! Nu har jeg ‘kun’ køreprøven tilbage, som jeg ikke er så nervøs for, men mere ser frem til, da jeg elsker at køre bil og føler mig sikker når jeg kører – nu må jeg dog ikke føle mig alt for sikker, inden køreprøven. ;-) Haha!

Her har i mit outfit fra igår, hvor jeg har min fine Diesel look-through bluse på, som jeg kun har fået vist jer 1 enkelt gang her på bloggen – dog synes jeg lige at I måtte se den igen, da den simpelhen er SÅ fin! Her har jeg stylet den med en stram nederdel, skindjakke, leggins og mine Isabel Marant sko – så fint og enkelt sæt!

Min fine armbånd, modtog jeg for et par dage siden – er det ikke fint? Jeg er vild med det! Synes farven er fantastisk og glæder mig helt vildt, til at bære det når jeg har fået fin kulør og slendrer rundt på stranden i Abu Dhabi. Armbåndet er fra Lova Designs og kan findes online lige her undet navnet ‘Flora’. Jeg vil smutte nu, skal lige have ordnet nogle lektier – følg med på bloggen senere <3
Untitled-1

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

B u b b l e r o o m - m u s t h a v e s