MY FAVORITE SUSHI SPOT

COLORFULL STREETSTYLE

victorjones0025picmonkey-collage victorjones0099
pictures by Victor Jones

Hej piger <3 Jeg håber I nyder Jeres weekend, jeg har brugt dagen igår på ren fredagshygge og idag skal jeg ud med Camilla og Pernille og drikke lidt drinks – så lørdagen hér, bliver altså well spend. Jeg havde 1. skoledag igår og det var så spændende, men jeg var også bare helt udmattet efter en lang uge, hvor jeg har arbejdet meget og samtidig med det, har fået mange nye indtryk. Er der nogle af jer, der også havde første skoledag eller måske startede arbejde/studie igen?

Jeg glæder mig helt vildt til at se hvordan studiet bliver, og komme sådan rigtigt igang. Lige nu, tænkte jeg dog, at I skulle se nogle af de fine street-style billeder, jeg fik taget med søde Malina og Aleksandra forrige uge. Vi var iført fint og farverigt tøj fra butikken iiL7 , der virkelig er noget for sig – men jeg elsker, at de skiller sig ud og har så meget anderledes i Deres iøvrigt VILDT inspirerende og fine butik. Hvad synes I om billederne?

3 kommentarer

 • Johanne

  Super fede billeder!

  Jeg tænkte på, om du stadig har den her bh?
  http://fashionbycaroline.dk/dont-take-it-for-granted/
  Jeg har nemlig lige købt en magen til, og vil meget gerne se nogle styling muligheder fra dig, da jeg elsker din stil og gerne vil se hvordan du styler den til et helt outfit. Jeg har prøvet at kigge dine tidligere indlæg igennem, for at se om du tidligere havde stylet den, men kan ikke helt finde noget. Hvis du allerede har stylet den her på bloggen, så har du måske et link? :)

  Hav en dejlig søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne <3

   Jeg har stadig den fine bh og har været så glad for den. Jeg har desværre ingen billeder af den på eller stylet i et outfit, men kan prøve at få taget nogle, her én af dagene. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Tusind tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY FAVORITE SUSHI SPOT