LEMONADE

collecting memories

Reklame for Olympus


Hej piger. Jeg håber, I har kunne holde varmen ud idag. Jeg har virkelig kunne mærke det på min søvn i nat og energiniveauet hen ad dagen, pyyha den har været lummer. Idag skal det dog handle om noget helt andet, nemlig ét af de mest stillede spørgsmål, jeg modtager på min Instagram og blog; nemlig hvad jeg tager mine billeder med og hvordan jeg redigerer dem.

Jeg elsker, som I måske ved hvis I har fulgt med igennem de seneste år, at gemme minder igennem billeder. Jeg synes det er fantastisk, at kunne ‘gemme’ et billede, da det ofte vil indeholde en række minder, følelser og en særlig tid i mit liv. Det er fantastisk, at kunne gå år tilbage og mindes gode stunder, oplevelser, ferier og tider. Jeg har altid brugt min mobiltelefon, til at tage hverdagsbilleder, da det er så nemt lige at hive telefonen frem. Har jeg derimod været på ferie, ved en særlig begivenhed eller ude og skyde outfitbilleder til bloggen her, har jeg altid foretrukket, at mindeværdige momentet med et professionelt kamera.

Jeg endte dog, meget ofte endda, med at gå på kompromis med dette og skyde disse billeder med mobilen også, da mit kamera simpelhen var for stort og bøvlet at tage med sig. Jeg har derfor været meget end lykkelig, over mit nye lir fra Olympus, der har forbedret kvaliteten på mine Instagrambilleder og gjort det lettere end nogensinde, at fange alt fra hverdags- til feriebilleder med et lille, fikst og fint kamera; Olympus Pen 9. Selv om kameraet er BETYDELIGT mindre end mit tidligere Nikon kamera, tager det helt lige så skarpe billeder.I kan se lidt billeder, af den fine lille sag og læse mere nedenfor.


Som I kan se, er det ikke bare nydeligt, men også vildt handy. Jeg er generelt meget dårlig, til at få ting med mig, hvis det fylder for meget og kræver, at jeg slæber rundt på mere end min taske. Jeg har nemt kunne have mit Olympus med mig, enten hængende over skulderen, hvis jeg ikke har skulle langt væk og ellers i den tilhørende taske. Kæden gør kameraet så nemt at have med at gøre og så kan vi jo ikke komme uden om, at have den Chanel-lignende kæde, gør det ekstra sjovt at have hængende over sig.

Når man køber kameraet, kommer det med udstyr; lædertaske, kæde og linse. Udover dette, har kameraet den smartest funktion; wireless connection, som gør at man kan overfører billeder fra kameraet direkte over til mobilen. Jeg ville egentlig blot lige introducere jer, for mit nye kamera, som har været med mig, siden dagen jeg fik det. I kan finde kameraet online her og det fine tilbehør her.

Mit kamera, hedder et E-PL9 kamera, min linse er en 45 mm portræt-linse samt kæde og taske-tilbehør. I kan frem til d. 9/9, spare 20% med rabatkoden: FASHIONBYCAROLINE. Jeg vil så gerne høre, hvordan I tager Jeres billeder, med enten mobil eller kamera og hvilke præferencer I har. Vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEMONADE