kisses and earrings

Cold Shoulder

picmonkey-collage2picmonkey-collage4picmonkey-collage3
White dress HERE


Godmorgen piger! Jeg har sovet længe idag, da det blev sent igår, hvor jeg og Louise var ude og drikke vin. Det kan virkelig mærkes i hovedet idag, så nu vil jeg bruge lidt mere af formiddagen på sofaen, med en iskaffe og lidt morgenmad. Jeg elsker mine sene weekend-morgener, hvor man med god samvittighed, kan bruge ekstra tid i sengen, blive i nattøjet hele dagen og forkæle sig selv. Det er noget jeg altid har været rigtig dårlig til, at lade mig selv om søndagen eller i weekender generelt. Jeg er dog blevet meget bedre til at lade være med at overbooke min søndage og have de helt store mål for dem, men i stedet tager jeg dagen som det kommer og ser hvad jeg har lyst til at lave.

Her til formiddag, vil jeg lige vise jer, min nye sommerkjole, jeg bare er så vild med! Den har bare de fineste off-shoulders og er perfekt til en varm solferie eller når sommeren engang rammer Danmark, hihi. Den er vildt let i det og har et stof, der ikke krøller særligt meget – kæmpe plus, at man ikke skal stryge den konstant og at det ikke kan ses, når man siddet ned. Hvad synes I om den – er den ikke bare fin? Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

kisses and earrings