BLUE & SIMPLE

COLAB

IMG_2374 IMG_2375 IMG_2376
Hej piger! Flere af Jer, spørg tit ind til, hvordan jeg får fylde I mit hår. Her vil jeg gerne tale lidt om mine lækre COLAB tørshampoo’er, som ikke nok med at give rigtig meget fylde, også dufter helt fantastisk! Jeg bruger extreme volume med monaco-duften, der er meget frisk og har en meget lækker og ren duft. Den giver som navnet siger, rigtig meget volumen og jeg elsker at style mit hår med denne og bruge den som enten tørshampoo, eller som en stylingspray til at sætte håret og give det mere struktur. Den lyserøde sheer+invisble, er lettere i konsistensen og har en mere blomstret duft. Denne bruger jeg hvis jeg skal sætte mit hår op, så produktet ikke tynger mit hår så meget, men ‘løfter’ det mere, hvis det giver mening?

De er om ikke andet SÅ lækre og et must for mig, OG mit hår ;-) Jeg har altid en lille én af dem, med i min pung, hvis håret i løbet af dagen, skulle trænge til en opfriskning. I kan finde dem i Matas ladies <3

2 kommentarer

  • Karina

    Hej Caroline . Tak for alle dine gode indlæg . Ville lige hører hvor den sorte jakke du har på er fra.?og hvad koster den ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLUE & SIMPLE