JANUARY CLEANSE

COFFEE LOVER

picmonkey-image dsc_7681 dsc_7664
God aften piger. I må undskylde de lidt stille dage, her på den anden side at nytåret. Selv har jeg været småsyg de seneste dage så er ikke helt på toppen endnu, men synes også, der er mange omkring mig, der lige har været syge – så det giver egentlig meget god mening. Så nu står den altså bare på ingefærshots og lange lurer midt på dagen. Jeg har altid så svært ved at overgive mig til trætheden eller sygdommen som i dette tilfælde, kender I det? Jeg er typen der elsker at være på farten og hvis ikke jeg ligger med 40 i feber eller kaster op, så presser jeg ofte mig selv ud alligevel – hvilket i sidste ende giver bagslag.

Jeg har dog forsøgt disse dage, at skære helt ned på de daglige gøremål og har idag, også taget en time på øjet til eftermiddag. Men nu skal det handle om noget helt andet, nemlig om min nye Nespresso maskine, som jeg simpelhen har ønsket mig, siden jeg så den for første gang. Jeg elsker den! Jeg er vild med det meget industrielle design og udtryk den har, samtidig med, at den har så mange nye og funktionelle funktioner – som jeg, som den kaff-elsker jeg er, synes jeg fortjente en maskine som denne.

Det er Nespressos nyeste maskine, som hedder Creatista, den har et elektronisk styringssystem og kan lave en masse forskellige varianter. Jeg er vild med den og føler det er hverdagsglæde, at lave min morgen- og eftermiddagskaffe med den hver dag <3 Hvad synes I om den, er den ikke bare fin?

6 kommentarer

 • Tina KH

  Rigtig godt nytår!
  Og god bedring til dig.
  Den er en super flot maskine, den fortjener du:-)
  Jeg ligger selv syg med salmonella forgiftning ovenpå nytårs middagen, surt.
  Lad os håbe vi snart kan tage ordenligt fat på 2018!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hvor er flet kurven fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er din hvide bakke fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JANUARY CLEANSE