SO GOOD

COCOA & HAZELNUT GRAIN-FREE GRANOLA

dsc_8907 dsc_8913 dsc_8914 dsc_8915
Godmorgen piger! Wauw for en smuk morgen, har I også den fineste morgensol på jer idag? Åh hvor jeg altså elsker den danske sol, og må bukke under og indrømme at sneen altså er smuk idag, selvom jeg ikke just var begejstret idag, haha. Det ville I i hvertfald vide, hvis I følger med på min Snapchat @caromaburger, hvor I også kan se den smukke morgen <3 Idag ville jeg dog lige vise og tippe jer om denne overdrevet lækre og meget sunde granola, jeg fandt på Amazon for et stykke siden. Jeg sidder nogle gange og kigger på morgenmadsprodukter online, hihi, det er altid hyggeligt og jeg elsker at spise dem! ;-)

Jeg fandt denne palæo chokolade granola, jeg bare måtte prøve og jeg blev ikke skuffet! Det tager desværre lidt tid, at få sådanne ting hjem fra Amazon, men jeg blev så glad da jeg endelig modtog pakken. Jeg har spist den på ingen tid, da jeg jo som sagt, var ret begejstret, men tænker at man egentlig nemt bør kunne lave den selv – så ja, tænker jeg i denne weekend, vil forsøge mig med en lignende granola. Indtil da, kan I finde mine tidligere granola opskrifter her, her og her. Har I nogle gode tips, til en lækker granola? Jeg plejer at spise dem kun med nødder, samt chokolade og kokosolie, for at få den sprøde effekt. Del endelig Jeres <3 Vi skrives senere!

Forresten, hvis I ligesom jeg, er helt hooked på at smage den ovenstående, kan I finde den online hos Amazon her! Kys

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SO GOOD