passionate

CLOUDY

Top Lala Berlin / Bomberjacket POSTYR / Skirt NINÈ Copenhagen / Heels NOTABENE


Hej piger. Jeg håber I har nydt weekenden og er ved at være klar til en ny uge. Jeg var ude med pigerne igår, så det kan mærkes lidt i kroppen – særligt ovenpå en hård uge, der har stået på en del arbejde. Jeg ville lige vise jer, min nye bomberjakke fra Postyr, som jeg personligt synes er så cool. Til jer der ikke kender eller har hørt om brandet, er Postyr et forholdsvist nyt, dansk designmærke. De skiller sig meget ud fra de fleste andre danske brands, ved at kombinere stilarter og materialer, med Deres unikke detaljer – lidt ligesom denne jakke, der er meget mere end en klassisk bomber.

Jeg stylede den med en enkel Lala Berlin top, fra Butik Blossom og mine yndlings hæle fra Notabene. Sidst men ikke mindst, har jeg min NINÈ nederdel på, som jeg jo nærmest lever i, hvis I skulle være tvivl ;-) Hihi, den har nok været min mest anvende tøjitem denne sommer og forår. Hvad synes I?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

passionate