Nude n' black w/ a twist of snakeprint

Closer than you’ve been

P3100044 P3100049 P3100072
Hej piger <3 Jeg er netop kommet hjem fra en hyggelig familie-tur til Fields, hvor jeg mødtes med mine forældre og søster, vi fik os en let aftensmad og shoppet lidt træningstøj – min far og jeg har aftalt at vi sammen skal igang med at løbe, ligesom min mor, søster og jeg starter på reformertræning – det skal I nok komme til at høre meget mere om! Exiiiicting, right? I skal glæde jer <3

Her har i gårdagens outfit, hvor jeg har min nye fine trench-coat fra Day Birger ét Mikkelsen på. Jeg faldt over den, da jeg forleden besøgte min søster på hendes arbejde. Jeg var helt vild med den, og den gjorde sig bare 100x bedre, da den kom på, frem for da den hang på bøjlen. Jeg har længe godt kunne tænke mig en lignende jakke, men synes alligevel en hel ‘basic’ trench-coat i beige hurtigt bliver kedelig og ja, basic. Denne har et ekstra lille touch, nemlig det indvendige print, som er så råt.

Jakken er som sagt fra Day, men den er desværre ‘så ny’ at den endnu ikke er online – jeg skal nok linke så snart den er til at shoppe online, indtil da kan I dog finde den i alle Day’s butikker. Mine jeans er et par gamle fra Buch og mine sneaks er fra Chanel – toppen kommer der snart flere billeder af, stay tuned.

Jakken kan som I måske har fornemmet, også vendes også – cool ikke? Jeg tænker at det andet print er super fint til en tur i byen, med en stort kjole og stilletter! Jeg må hellere smutte i bad og få de sidste lektier, samt pakker fikset. I må sove dejligt <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nude n' black w/ a twist of snakeprint