Isabel Marant Nowless Wedges

Classic blackn’white outfit

PicMonkey Collage
P9300163
Stylebutler cardigan (similar)White top • 2nd day jeans • Chanel sneakers • Triple chain  Marc By Marc Jacobs watch  • by Bram & Mickleit bracelet 


Har endelig tiden, til at sidde og hygge om en masse blogindlæg en tidlig morgen, og vejret er så hyggeligt her på Bryggen – jeg ved intet bedre end at vågne op til regn, det er så hyggeligt og det gør bare at man har lyst til at sidde og hygge indenfor med chailatte – nothing better! Igår havde jeg mine YNDLINGS jeans på, hvilket er mine fine 2nd day jeans – i starten da jeg købte dem, var jeg lidt i tvivl om jeg vil komme til at gå med dem – men det var virkelig ét af de bedste køb jeg har gjort mig, da jeg elsker dem! Det er de par bukser jeg hopper i, hvis ingenting passer – sådan ét par har vi vel alle ;-)

Idag skal min søster og jeg bare hygge, og jeg skal blive helt frisk – så opskriften på det er vel bare hygge under dynen, frisk frugt og en masse friskpresset juice fyldt med ingefær! Jeg skriver til Jer senere, og I må endelig holde Jer opdateret disse dage, da der snart kommer en Tine K Home giveaway online :-) Staaaay tuned!

// translation
Hi girls! I decided to stay home from school today, because I feel a little sick. I love to wake up in rainy weather, it is so cosy and make me love staying in bed all day! The pictures, shows my outfit yesterday, where I am wearing my absolutely favorite jeans from 2nd day. Today I will enjoy a cosy day with my sister, and try to cure myself with fresh juice w. a lot of ginger! Have a lovely day <3
Love-Caroline

15 kommentarer

 • Anonym

  Flotte billeder. Hvilken kamera og linse bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej. Hvad hedder dit tapet ? og er det fra tapetcafeen? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Skal I sælge din søsters lejlighed? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Uh, er vild med smykkerne!

  Den kort hvide kjole fra H&M, som du lagde et billede ud af på instagram for et par dage siden – hvilken H&M er den købt i og er det længe siden? Den er bare SÅ fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er også så fin! Jeg har købt H&M kjolen online, og jeg tror at indlægget om den bliver postet snart – den er nemlig SÅ smuk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Rigtig fin blog! :-)
  Ved godt at mit spørgsmål ikke lige handler om indlægget, men håber du vil svare på det.
  Kan se at du har shoppet en del på Sheinside, kan du fortælle om det er sikkert at handle der? Og om størrelser og kvalitet er “normal”?
  Det ville være så sødt af dig! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak – Sheinside er helt sikkert, jeg har i hvertfald andre oplever nogle problemer, så det tror jeg ikke du skal frygte. Ang. størrelserne har jeg også kun erfaringer med at de er helt almindelige, i størrelserne :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.

   Tusind tak for svaret, det var sødt af dig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej. Hvor er dine sko fra? er vildt forelsket i dem. <3 Forresten, rigtig god blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Smukke smykker! Hvilket mærke er sølv kæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Isabel Marant Nowless Wedges