Isabel Marant Nowless Wedges

Classic blackn’white outfit

PicMonkey Collage
P9300163
Stylebutler cardigan (similar)White top • 2nd day jeans • Chanel sneakers • Triple chain  Marc By Marc Jacobs watch  • by Bram & Mickleit bracelet 


Har endelig tiden, til at sidde og hygge om en masse blogindlæg en tidlig morgen, og vejret er så hyggeligt her på Bryggen – jeg ved intet bedre end at vågne op til regn, det er så hyggeligt og det gør bare at man har lyst til at sidde og hygge indenfor med chailatte – nothing better! Igår havde jeg mine YNDLINGS jeans på, hvilket er mine fine 2nd day jeans – i starten da jeg købte dem, var jeg lidt i tvivl om jeg vil komme til at gå med dem – men det var virkelig ét af de bedste køb jeg har gjort mig, da jeg elsker dem! Det er de par bukser jeg hopper i, hvis ingenting passer – sådan ét par har vi vel alle ;-)

Idag skal min søster og jeg bare hygge, og jeg skal blive helt frisk – så opskriften på det er vel bare hygge under dynen, frisk frugt og en masse friskpresset juice fyldt med ingefær! Jeg skriver til Jer senere, og I må endelig holde Jer opdateret disse dage, da der snart kommer en Tine K Home giveaway online :-) Staaaay tuned!

// translation
Hi girls! I decided to stay home from school today, because I feel a little sick. I love to wake up in rainy weather, it is so cosy and make me love staying in bed all day! The pictures, shows my outfit yesterday, where I am wearing my absolutely favorite jeans from 2nd day. Today I will enjoy a cosy day with my sister, and try to cure myself with fresh juice w. a lot of ginger! Have a lovely day <3
Love-Caroline

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Isabel Marant Nowless Wedges