RAAAINY SUMMER

CIAO CIAO LADIES

IMG_6891 IMG_6897 IMG_6909 IMG_6988
SWEATSHIRT ∙ CALVIN KLEIN COLOR WATCH ∙ BLACK ESPADRILLES

Hej piger! Endelig kom solen tilbage og Anders og jeg kunne endelig begive os udenfor igen, for at skyde nogle fine outfitbilleder. Idag et mere afslappet og sporty look end ellers, hvilke var så dejligt og behageligt at have på. Åh hvor jeg dog bare elsker sweatshirts! Denne er ingen undtagelse og da jeg fandt den hos ASOS, måtte jeg bare eje den, er den ikke også bare fin? Til den fine sweatshirt, har jeg min nye nederdel fra ZARA, der er meget mørk, flaskegrøn i farven og super flot i snittet – den skal I nok komme til at se meget mere til.

Lige pt er sweatshirten desværre udsolgt, men skal vi ikke krydse fingre for at den kommer online igen meget snart? Jeg synes ellers jeg var så hurtigt til at få den på bloggen, men den har åbenbart været eftertragtet. Som en lille ekstra, til mit ellers sporty outfit, har jeg mit nye Calvin Klein ur på, fra deres COLOR kollektion, som I i denne uge, faktisk får muligheden for at vinde? Er I ikke bare heldige? Hihi, vi skrives ved piger <3 KNUS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RAAAINY SUMMER