Are you ready for my makeup-video?

#christmasmood #sundaylove

  PicMonkey Collage
PB300478 PB300471
Grey knit: H&M 249,- ∙ Skinny jeans: Pull&Bear 299,- ∙ Winterboots: Ugg 1495,- 


Hej piger <3 Glædelig 1. advent, jeg håber I alle har brugt denne dag på hygge med dem I elsker – det har jeg. Min søster, mor og jeg har taget en hyggetur til henholdsvis Lyngby og Hørsholm alt imens min far valgte at bruge dagen på bl.a. en biograftur med min søde morfar – så vi har alle hygget med hver vores ting her hjemme idag! ;-) Hvad har I lavet?

Mit søster skød nogle outfit-billeder idag, hvor jeg har min nye SÅ fin strikbluse på fra H&M – grå strikbluser er virkelig noget jeg ikke kan stå få, falder altid for 100 forskellige og kan ikke beslutte mig for hvilken jeg bedst kan lide. Jeg fandt som sagt denne i H&M til sølle 249,- hvilket jo er så billigt for en strik som denne. Der er en krave på og et slags bindebånd, så man selv kan tilpasse den til ens outfit.

Jeg har i år valgt at holde adventskalender til jer, så I har muligheden for at vinde lækre præmier ved hver advent – glæder mig til at vise jer de fine præmier jeg har i ærmet til jer! Præmien til 1. adventssøndag vil blive postet lige om lidt, så I må huske at holde jer opdateret – ligeledes har min søster og jeg fået filmet min makeup- og hårvideo færdig, så de er online inden I får set jer om.

Hi girls! I hope you are all enjoying this kind of christmas day w. the one you love! I have spend the most of my day with my sister and mom – we went on a shoppingtrip and enjoyed a dinner with each other.

Today I am wearing my new knit from H&M – I love the high-neck effect it got and it is just perfect for this season. My makeup- and hairvideo are about to be uploaded, stay tuned girls! 
Untitled-1

6 kommentarer

 • Nanna

  Årh, fint outfit! Bukserne står allerede på min ønskeliste ;-) Hvad str. har du købt strikken fra H&M i? <3..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, er glad for at du kan lide outfittet <3 Bukserne kan jeg virkelig anbefale – de sidder fantastisk!

   Jeg har købt den i str. m, synes den er fin lidt oversize <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Lækkert outfit!
  Hvilken str. har du købt bukserne i?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Elsker det outfit og er fuldstændig forelsket i blusen <3
  Må også lige sige at jeg syntes det er lækkert, at du det seneste stykke tid, har lavet så mange indlæg som du har, ros til dig søde:) Altid dejligt at åbne bloggen og se nye indlæg fra dig, du er simpelthen så sød og inspirerende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sødeste Christina,

   Tusind, tusind tak for dine rosende ord <3 Det varmer så meget og jeg er glad for at du værdsætter mit arbejde som du gør – det betyder rigtig meget for mig <3

   Ha' en fantastisk aften,
   Mange knus <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Are you ready for my makeup-video?