Unique, romantic and nordic home

Christmas presents and interior

DSC_1143 DSC_1153 DSC_1164 DSC_1165 DSC_1168 DSC_1171 DSC_1176 DSC_1188 DSC_1197 DSC_1203Hej piger <3 Sikke en dag idag, har haft den mest inspirerende og spændende møde med acaiacai, som I snart vil høre meget mere om – stay tuuned! Jeg elsker at møde nye mennesker som har deres helt egen livshistorie, det er så inspirerende især hvis det er passioneret personer – det tager jeg virkelig hatten af for og synes at det er så sejt at have drømme, kæmpe for dem og måske en dag få dem indfriet.

I skal nok høre meget mere om dette møde snart – da jeg er sikker på at I vil have helt samme opfattelse af brandet, som jeg har. Nu til lidt interiør-billeder fra mit værelse – som lovet. Købte i forrige uge mit nye sengesæt fra HØIE Scandinavia som jeg er helt forelsket i  – jeg har kigget på det i et stykke tid, da det så blev sat ned med 30% i Magasin måtte det altså blive mit. På disse billeder, kan I også se et lille sneak peek på én af mine julegaver – som er den fine sorte lædertaske fra Day, som hænger sammen med min fine Mulberry Lily – de komplimenterer altså virkelig hinanden synes jeg! Én af de kommende dage, vil jeg vise jer et outfit med den fine taske, indtil da kan I finde den online lige her. Vi skrives snart <3
Untitled-1

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Unique, romantic and nordic home