Workout with Nelly (and with style)

Christmas present ideas

Skærmbillede 2013-11-26 kl. 11.22.26

Hvor er vejret dog bare flot idag, men også meget koldt, jeg pakker mig i hvertfald rigtig godt ind hver morgen. Hihi :-) Derfor tænker jeg at jeg imorgen vil tage lidt outfitbilleder, hvor jeg har mine to vinterjakker på, så I kan se hvordan jeg styler dem. Senere idag kommer der interiør inspirationsbilleder fra mine forældres soveværelse, da mange af jer har efterspurgt dette. Efter skole skal jeg idag på arbejde, og det glæder jeg mig så meget til.

På ovenstående billede har jeg samlet en masse julegave idéer, som jeg tænker er rigtig god inspiration til når I og jeg selv skal finde gaver til min søster og mor. Det er altid rigtig svært at finde, men heldigvis kender man ofte sin familie og nære venner rigtig godt, så man ved lige hvad de godt kan lide. Jeg har selv virkelig forelsket mig i begge skindleggins, de fine ringe til fingretipperne og de virkelig rå hunter gummistøvler. Jeg har lagt links nederst i indlægget. Skriver igen senere <3
Love Caroline

Hunter gummistøvler // Sølv leggins // Blondebluse // Sølvringe // Faux pelsjakke // Guld leggins // Stiletter // Guld ringe // Pyton bælte // Bikerstøvle //

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Workout with Nelly (and with style)