COSY TUESDAY

Christmas is here

_ (1)IMG_9538
Grey knit Skirt ∙

Hej piger! Åh hvor kan jeg ikke komme over at julen er lige om hjørnet, kan slet ikke beskrive hvor hurtigt jeg synes denne måned er gået, så synes det er en smule surrealistisk at det er juleaften imorgen – hmmm. Jeg glæder mig dog til en hyggeaften med min fantastiske familie, ligesom jeg glæder mig til at give gaver, særligt min mors kan jeg slet ikke vente med. Jeg kan desværre intet afsløre for jer endnu, da man jo aldrig ved om hun kigger med derude ;-) Men I skal nok få den at se, samt historien om den at vide. Har I også nogle særlige gaver I glæder jer til at se? <3

Jeg håber I alle er kommet i julestemning, til jer der ikke er – så er i altså ikke alene, haha! Jeg kan SLET ikke mærke julen i år, det irriterer mig så meget. Jeg har gjort mange ihærdige forsøg i form af et (for stort) indtag af brunkager, klementiner og julemusik – intet har hjulpet. Inden længe skal jeg have ordnet de sidste gaver, så jeg er klar til at tage til mine forældre imorgen <3

Photography by Vita

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY TUESDAY