30% OFF NINÈ COPENHAGEN

CHRISTMAS FEELING

picmonkey-collage img_0025 img_0022 img_0026

sponsoreret-indlaeg

God aften piger. Jeg håber I alle nød Black Friday i fulde drag igår, det er altid et virvar at finde rundt i de mange tilbud, men jeg fik også shoppet lidt boligting til lejligheden, som I for at se en af de kommende dage. Fik I gjort jer nogle gode køb? Det er altid så forskelligt om folk er til det eller ej – har I også den opfattelse? Selv er jeg lidt splittet, fordi det jo ligger så tæt på al julegaveshopperiet – men der er alligevel, noget lidt sensationelt ved det!

Brug for et lån til shopping? Så tjek og sammenlign dine muligheder her

Jeg tænkte, at I skulle have lidt stemningsbilleder fra igår, hvor Anders og jeg tog forbi Vitaboost og fik mad inden vi tog til Black Friday event hos The Beauty Lounge – som iøvrigt var så hyggeligt <3 Jeg kom igår sådan i julestemning, af en eller anden årsag. Vi nærmer os selvfølgelig julen og så gør julepynten og musikken altså også bare ét eller andet.

Jeg er total udmattet og udkørt efter den længste uge og hård flytteweekend, så må lytte til kroppen og hopper tidligt i seng idag – god aften <3

billeder af Anders Aqqalu Andersen

1 kommentar

 • Jessica S

  Hello,

  My name is Jessica and I work for Max Exposure, an online media agency. I am interested in placing a text link on your site.
  If you are interested, please let me know and I’ll provide you with more details.

  Hope to hear from you soon.
  Jessica S.

  Account Manager

  jessica.sundt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

30% OFF NINÈ COPENHAGEN