Weekend issues: what to wear

CHRISTMAS DIY PROJECT

DSC_0960 DSC_6119
Hej piger <3 Jeg har siddet hele dagen med e-case, som er en opgave vi skriver på i skolen lige pt – det stresser mig helt vildt og kan ikke vente til jeg snart er færdig. Først SRO-opgaven og nu denne, åh hvor jeg hader at have det hængende over hovedet – især når jeg intet andet når, men det handler jo om priotering, hvilket til tider kan være svært for mig.

Nu hvor julen nærmer sig, tænkte jeg at det kunne været sjovt med inspiration til en anderledes julegave, nemlig et DIY projekt – denne gang vil jeg guide jeg i hvordan I skal lave en fin sengegavl, ligesom den på billedet. Det er hyggeligt med DIY gaver, især hvis det ser professionelt ud – der ligger altså bare mere personlighed i det, hvilket jeg rigtig godt kan lidt.

 1. I skal starte med at købe en tynd træplade på ca. 3-5 cm i dybde, og så skal længden og bredden tilpasses udfra hvor stor jeres egen seng er, og hvor høj i vil have sengegavlen. Træplader kan I findes hos XL-byg lige her, find den rette størrelse og bemærk at der er mange forskellige kategorier af plader.
 2. Herefter skal I købe skumgummi, lidt ligesom en tynd madras – ca. 3-4 cm i dybde. Skumgummien skal I klippe ovenpå træpladen, med en hæfteklemmer. Først ude i siderne, og til sidst 4-5 stedet på midten. I kan finde hæfteklemmere online hos XL-byg lige her.
 3. Nu skal I skaffe noget stof, som I ønsker at beklæde jeres nye sengegavl med. Stoffet skal hæftes på helt stramt, saml det på bagsiden. Når stoffet sidder fast, skal I igen hæfte stoffet samme sted som I allerede gjorde med skumgummien, så den får de fordybninger i også kan se på billedet.
 4. Til sidst har jeg påført nogle diamanter med noget superlim, dem har jeg også fundet i en stofbutik.

Jeg synes resultatet er SUPER fint og jeg er vild med at man har en unik sengegavl – en ande fordel er at man sagtnes kan skifte farve, stof og diamanter/sten på sin sengegavl, hvis man trænger til forandring – det er jo altid rart ikke at være bundet til det ene stykke stof. Blot lidt inspiration til Jer – nu vil jeg smutte i seng, vi skrives imorgen <3
Untitled-1

7 kommentarer

 • Louise

  Hej Caroline,

  Den er virkelig, virkelig flot!

  Vil lige spørge, hvordan gavlen er sat fast til væggen?

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise,

   På bagsiden har vi skruet en træliste på, hvorpå der skal bores nogle huller, svarende til de skruer, vi har boret ind på væggen – så kan man nærmest klikke sengegavlen på <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Caroline.
  Den er så flot!
  Jeg vil ligesom Louise meget gerne vide hvordan du har sat den fast på væggen?
  Mie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Mie <3
   Tusind tak!

   På bagsiden har vi skruet en træliste på, hvorpå der skal bores nogle huller, svarende til de skruer, vi har boret ind på væggen – så kan man nærmest klikke sengegavlen på.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   TAK! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Caroline, hvordan har du lavet hullerne hvori du vil lime diamanterne fast”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla,

   Hullerne er lavet ved at bruge en hæfteklemmer og klemme skumgummimadrassen ind der hvor du ønsker – giver det mening? Ellers er du velkommen til at skrive igen!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekend issues: what to wear