THE CHRISTMAS DRESS

CHRISTMAS DAYS

picmonkey-collage
Black Shirt from Bubbleroom HERE / Black Pants from Sparkz HERE / Grey Knit Cardigan from Sparkz HERE


Hej piger! Så var der endelig lidt tid, til at få opdateret Jer og bloggen. Jeg brugte, ligesom de fleste af jer, hele dagen igår på at hygge med familien og nyde en hyggelig juleaften. Vi var blot vores tætteste familie hjemme hos os og spiste en dejlig middag, efterfulgt af risalamande selvfølgelig og en smule gaveuddeling. Vi har i år, næsten ingen gaver haft under juletræet – i hvertfald sammenlignet med de forrige år. Min søster og jeg, havde af min morfar fået den London shoppetur, vi var på for nogle uger siden og af mine forældre, fik vi lov selv at vælge hvad vi ville bruge julegavepengene på i år – som vi begge valgte at bruge på en ting hver i London, som vi havde ønsket os meget.

Selv havde min søster og jeg selvfølgelig købt lidt gaver til mine forældre, som vi tænkte de ville blive glade for, selvom vi havde aftalt at der ingen gaver skulle gives – det kunne vi ikke helt lade hver med alligevel, når vi nu havde fået én hver jo. <3 Jeg tænkte dog alligevel, at I kunne se de fine gaver jeg alligevel endte med at få af min søster og Christoffer bl.a. evt i en video?

Jeg håber I alle havde en magisk aften igår og vigtigst af alt, fik hygget igennem med Jeres nærmeste <3 Christoffer og jeg, er idag hos mine forældre og spise julefrokost og senere tager vi en tur i bio – hvad bruger I 1. Juledag på? <3 <3

billeder af Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

THE CHRISTMAS DRESS