Busy night

Christmas collection M.A.C

DSC_7091 DSC_7094God aften søde piger, jeg har netop lagt mig i seng efter en lang, men dejlig dag. Jeg har fået det meget bedre i hånden, og forresten tusind tak for Jeres søde og kærlige ord i mit tideligere indlæg, specielt tak til Mette Robins som kendte alt til hvordan jeg skulle pleje min hånd, tusind tak <3 Tænkte at jeg lige ville vise Jer 2 ting jeg købte fra M.A.C i sidste uge, jeg er helt vild med begge dele.

Den ene er en blush, som jeg bruger på kindbenene, da det er så fint med lidt shine der – fordelen ved denne blush er at den lyse glimmer, bliver kombineret med den gyldne glimmer. Det er en så fin sammenblandning. Læbestiften er SÅ god hertil vinter, i hvertfald for mit vedkomne, da mine læber har tildens til at blive lidt røde (lige gyldigt for fugtet og velplejet de er) og her er denne læbestift god til at afdæmpe farven, og i stedet gøre mine læber lyse og lyserøde. Hihi :-) Begge dele er fra M.A.C’s julekollektion, så I skal skynde Jer, da jeg tror det er meget populært. Jeg skal forresten vise Jer billeder fra mine forældre soveværelse en af de kommende dage, min søsters lejlighed, outfitbilleder, juleønsker (ja, der kommer flere endnu;-) også vil jeg også dele nogle billeder af en smuk kjole jeg har købt. Skriver igen imorgen, sov dejligt. <3
Love Caroline

 

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Busy night