Esprit outfit

Christianes beautybog

DSC_6601 DSC_6613
Hej sødeste piger. Åh hvor er de seneste dage bare fløjet afsted, især weekenden gik så stærkt. Jeg vil gerne starte med at sige tusind tak til alle Jer som deltog til Shoppers Delights luksus loppemarked, jeg havde en skøn weekend – og bliver så glad, ved at mit tøj nu har en anden ejer, som elsker det! Jeg har også lovet Jer som ikke kunne deltage denne dag, af ligge lidt billeder op, af det tøj som ikke blev solgt – det bliver snart postet. Jeg har simpelhen ikke haft tid til bloggen lige disse seneste dage, det er jeg ked af.

Til gengæld har jeg fået lavet alle mine afleveringer, hygget med med familien og veninderne og er nu helt klar til at skrive en masse indlæg. Det er helt vildt hvor meget man savner Jeres kommentarer og feedback, på bare enkelte dage – men jeg tror også på at det er sundt med en kort pause indimellem, og det tror jeg at jeg havde brug for. Jeg ved ikke om I kender de perioder, hvor man bare tænker alt for meget over tingene, eller rettere sagt, ikke kan finde ud af om man gør? Jeg synes hele tiden jeg spekulerer, især om min fremtid og alt hvad der sker omkring mig. Jeg tænker næsten over alting. Jeg synes det kan fylde så meget i ens hverdag og hovede, så derfor er det også rart lige at få skrevet her lidt. Jeg er især begyndt at tænke meget over min fremtid, her i den seneste tid, jeg tror det er fordi man aldrig kan vide hvad fremtiden bringer, end bare at følge med og leve i nu’et.

Man kan rent faktisk ikke rigtig forvente sig noget, men én ting jeg håber er at min familie og de som er mig tætte er raske, og at nogle af mine fremtidsdrømme kan gå i opfyldelse – derudover synes jeg alfa og omega er at man er lykkelig og glad, det er intet som vægter højere end da, ligegyldigt hvad <3 Havde lige brug for at skrive lidt af mine tanker ned, men nu til min nye bog. Min mor har givet mig denne bog, Christianes Beautybog, som jeg har ønsket mig meget. Jeg synes Christiane er så inspirerende og smuk, og ligeledes er denne bog SÅ inspirerende, med en masse tips og billeder. Jeg har fundet min look af hende, makeuppen er lige mig – jeg elsker det neutrale, feminine og enklelook, uden at det er kedeligt. Har I købt Christianes bog? <3 Skriver senere.
Love Caroline

15 kommentarer

 • Nanna

  fantastisk bog! Købte den lige med det samme, da den udkom og læste den på 2 dage :-) Fik en masse dejlige tip. Elsker de skønhedsbøger, man kan gemme og vende tilbage til, og få en masse inspitation igen :-) <3 Nyd den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er jeg glad for at høre det! Nu glæder jeg mig endnu mere til at læse den færdigt, hihi – men tror ikke jeg kan gøre det ligeså hurtigt som du :) Jeg elsker også sådanne bøger <3
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad koster den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej søde Caroline, tusind tak for de smukke ting jeg fik købt af dig i lørdags :) vil glæde mig til at se billeder af resten, da der var så mange mennesker ved din stand så havde slet ikke tid til at få kigget ordentligt:) Ved du hvor din mors bukser er fra, altså dem hun havde på i lørdags?
  Har savnet dine skønne indlæg i din lille pause, men har fuld forståelse for der også skal være tid til familie og venner, du har jo rigeligt at se til.
  Glæder mig til mange flere outfit indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christina :) Det er mig som takker, dejligt du kom forbi <3 Og endnu dejligere at du glæder dig, til at de sidste ting. Hihi :) Min mors bukser, hmm – var det de løse snakeprintet, eller?

   Hvor er du bare skøn, men så dejligt du har savnet mine indlæg <3
   Ha' en skøn aften <3
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Det var demmed snakeprintet :)
   Tak søde og i lige måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Petrea Borup

  Er også helt vild med bogen. Både du og Christiane inspirerer mig meget stilmæssigt! Christiane meget med hår og looks, og du med boligindretning og stil!
  Hvor er dit smukke smukke bord fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niko

  Deen ser super god og inspirerende ud!
  hvor kan den købes?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chillie

  Hvor er dine puder i din sofa fra evt link?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej sødeste… Hvornår ser vi din fine jakke ????

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Esprit outfit