Danish 'brunkager' w. christmas spices

Chriiiiiistmas is near, very near

DSC_0570 DSC_0576 DSC_0580 DSC_0583Hej piger <3 Nu er det altså SNART jul, kan slet ikke forstå det – må ærlig indrømme at denne december-måned, er den hurtigste jeg nogensinde har oplevet. Det kommer nok også lidt af, at jeg i mine yngre år talte dage ned til juleaften – men alligevel, det er næsten skræmmende så hurtigt det er gået. Jeg har hørt flere have det på samme måde – hvad siger I?

Igår fik vi juletræet op, hvilket altså spreder en del hygge i huset. Min søster og jeg har fået det pyntet og lagt lidt gaver under, jeg har langt om længe styr på alle gaver til i år, hvilket er fantastisk! På tirsdag skal jeg på manøvrebane, hvilket jeg glæder mig helt vildt til – kan ikke beskrive, hvor længe jeg har gået og drømt og set frem til at skulle igang med mit kørekort – og nu er jeg pludselig igang, det for vildt!

Jeg har de fineste nytårskjoler her hjemme og glæder mig til at vise jer lidt billeder, så I kan lade jer inspirere – nu er det snart ved at være sidste dag, man skal bestille for at nå at få kjoler hjem fra nettet i hvertfald. <3 Stay tuned!
Untitled-1

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Danish 'brunkager' w. christmas spices