Chloé parfume – my new baby

Hej igen piger. Jeg er netop trådt op af et forfriskende karbad, fyld med bobler og lækre saltkrystaler, og derefter smurt mig ind i min nye kropscreme fra Seophora, som i kan se lige her.  Den kan klart anbefales, den har gjort min hud silkeblød og dufter sommerlig og ren – hvilket er min ynglings duft af alle. :-)
Forleden var jeg i Magasin, og tænkte at det nu var på tide at invistere i denne lækre duft, som mange af jer nok kender – nemlig Chloé, åh altså! Den er så sensuel, frisk og meget ren at dufte til. Jeg er vild med den, og jeg er sikker på den er perfekt til sommer, fordi den er så let i duften. Udover det er det, er flasken usædvanlig smuk og stilet, så den er så smuk at have stående på værelset til til pynt. 1000 kys og knus fra mig.

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For dig er jeg en stjerne, og se hvordan du glemmer mig du glemmer jeg har hjerte ligesom alle andre mennesker ♡