Triangl swimwear

Chiffontop, perfect for the summer

_DSC0301 _DSC0303Godmorgen piger :-) Åh hvor var det altså bare dejlig at sove i sin egen seng, selvom jeg lige har skulle vænne mig til en ret varm dyne og ingen aircondition – haha, men udover dette og en MEGET frisk Karla fra morgenstund, så har jeg sovet dejligt. Idag skal jeg ses med en veninde, og ellers vil jeg her til morgen få pakket min kuffert ud og ryddet lidt op i det hele – synes altid tingene roder lige når jeg kommer hjem. Kender I det?

For et kort stykke tid siden købte jeg den fine chiffontop, som I kan se på billederne. Den er fra H&M og jeg købt den online, og mener jeg fandt den under kategorien ‘nattøj’, men den er altså ikke til at finde lige pt desværre, dog kan det være man kan finde den i de fysiske butikker. Jeg synes den er så fin, og da jeg købte den, var det de limegrønne detaljer som jeg var vild med. Synes mønsteret er fint, og at farvekombinationen er så god og sommerlig – og ja, de der limegrønne detaljer giver lige blusen det sidste touch til et lækkert look. Det koster 179,- og hed på H&M’s onlineshop ‘Chiffonbluse’ hvis I altså ønsker at finde den. Jeg brugte den på ferien ud over bikinien, når vi skulle ned til poolen, og når vi skulle have frokost, men den er også super god at sove i <3 Skriver senere!
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Triangl swimwear