KNITTED WEDNESDAY

CHIA-BOWL IN A EASY WAY

dsc_8059
Hej piger! Chia-grød, er blevet én af mine yndlings morgenmadsretter – endda også frokost indimellem, hvis jeg har liidt mere lyst til noget sødt, uden at kaste mig over noget usundt. C og jeg er begyndt at have et søndagsritual, der går ud på, at vi ofte spiser morgenmad hos GRØD. Jeg kan ikke beskrive hvor meget, jeg hver dag craver, deres ‘Dirty Chiagrød’, som altså smager ubeskriveligt godt. Der er tale om en chiagrød lavet på mandemælk, toppet med peanutbutter, friske bær og frugt, stikkelsbærkompot og hakkede, sprøde nøddet – mhhm! Og hov, glem ikke, at bedre om lidt chokolade på toppen, så bliver det altså bare ikke bedre! Hertil er deres iced latte, et kæmpe hit hos mig, C synes den er for sød – men den er altså overdrevet lækker!

Jeg har selv tit lavet chiagrød hjemme, selvom det aldrig bliver helt det samme, så er min altså også god. Jeg forsøger at holde lidt igen, med de tunge toppings, jeg ellers får på hos GRØD – da det så går hen og bliver lidt en brunch, haha! Jeg plejer blot at sætte chiafrøene i blød i mandelmælk, med 2 tsk vaniljepuvler og evt en smule agavesirup, hvis man ønsker den sødere. Voila! Næste morgen, er der denne lækre chiagrød, jeg plejer at toppe med lidt friske bær, eller en bærkompot – denne er lavet på hindbær og rarbarber og det smager så lækkert med lidt syrlighed i chiagrøden. <3 Ha’ en dejlig dag, vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KNITTED WEDNESDAY