ANSWERS ON YOUR QUESTIONS

CHANTELLE BRA OF LACELEAVES

P8220175
P8220180
CLICK TO SHOP
CH-1275-W4-1CH-1274-W4-1
Hej piger! Håber I har haft en dejlig dag, på trods af det skiftende vejr. Jeg har været inde og underskrive min kontrakt hos Mette Freyberg, hvor jeg starter som deltidsansat inden længe – det bliver så rart at komme ud og lave noget, få nogle søde kollegaer og beskæftige mig med noget jeg elsker. Herefter mødtes jeg med søde Anders, der er fotograf. Vi har skudt nogle fine billeder tidligere, og idag har vi fået endnu flere – dem skal I glæde jer til at se inden for de kommende dage, jeg er selv spændt på dem.

Nu vil jeg vise jer det fineste sæt undertøj fra Chantelle, i den smukkeste lilla/lyserøde farve. Jeg er blevet ret vild med balkonetter bh’er, da jeg synes de giver et flot løft og sidder rigtig flot på – denne er ekstra fin grundet farven og de fine detaljer. Hvad synes I om det, er det ikke fint? følg med på bloggen senere <3 Ha’ en dejlig aften!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ANSWERS ON YOUR QUESTIONS