IN MY PRIME

CHANGES IS MY BEDROOM

picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_0224 dsc_0207 dsc_0210 dsc_0215 dsc_0216
Hej søde piger <3 Som I jo ved, går jeg spændt og venter på min nye sofa – omg, kan snart ikke vente med det. Ikke nok med, at jeg synes, at jeg mangler den lidt i min hverdag – da det bare er lidt hyggeligere at sidde i en blød sofa, end på spisebordsstolen hele aftenen ;-) Ud over det, så skaber en sofa bare så meget hygge og min nye, bliver altså bare så fin i lejligheden. Jeg har dog, eftersom jeg er flyttet til noget mindre, et lille pladsproblem – da jeg umuligt kan have ALLE mine møbler, fra min tidligere lejlighed her. Jeg sælger derfor en fin skænk og et mindre bord.

Jeg tænker, at lave et blogopslag, hvor I kan se begge dele senere. Udover det, har jeg ryddet op i mit tøj, endnu engang og min salgsprofil By Caroline Closet er derfor opdateret. Her til morgen, arbejder jeg lidt hjemmefra og ville derfor lige vise jer, lidt flere billeder fra mit soveværelse, der stadig er det rum i lejligheden, der er mest styr på hidtil. Jeg synes der er blevet så hyggeligt, selvom jeg stadig mangler lidt på væggene og nogle småjusteringer, men hver ting til sin tid <3 Hvad synes I om det? God dag, kys!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IN MY PRIME