W O U L D N 'T M I N D W E A R I N G

Chanel – rouge allure

P2111553Jeg er vild med denne læbestift, samt tilhørende lipliner. Jeg har længe ledt efter en fin løbestift, i en neutral, men med lidt lyserøde undertone, da jeg synes det giver et fint spil, her til foråret – især når man har fået lidt kulør. Jeg faldt over denne FINE læbestift fra Chanel. Jeg har købt en matchende lipliner, som gør resultatet fuldendt – det kan virkelig anbefales at tilkøbe den, da det gør læberne ekstra fine, samt tegner dem op, så de fremstår tydligere.

I kan finde denne fine læbepomade hos Magasin, farve nr er 154 og navner er rouge allure, ha’ en dejlig aften <3 Kys!
Untitled-1

2 kommentarer

  • Camilla

    Hvad hedder liplineren? Der er da ikke nogen der sådan hedder det hele samme og så matcher, er der? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

W O U L D N 'T M I N D W E A R I N G