02.05.15

Chanel espadrillos, bodychain, haremspants and a white blazer

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.32.37 Skærmbillede 2015-05-01 kl. 19.43.54Skærmbillede 2015-05-01 kl. 19.51.51Skærmbillede 2015-04-22 kl. 19.35.54Skærmbillede 2015-05-01 kl. 19.46.13
Hej piger <3 Har slet ikke fået vist jer dette fine outfit, som jeg allerede vist på Instagram for et godt stykke tid siden. Dette outfit, er faktisk fra en helt særlig dag – da det var den dag, jeg skulle op til køreprøve. Ih hvor var jeg nervøs, og samtidig helt vildt spændt. Dumpede jo første gang og det tror jeg altså ikke er med til at gøre 2. gang mere behagelig, andet end at jeg selvfølgelig vidst hvad det drejede sig om – samtidig med at jeg selv kunne mærke, at jeg var en mere sikker billist.

Jeg købte blazeren og den tilhørende hvide top i Abu Dhabi, var helt solgt da jeg fandt det og synes det er så classy og sommerligt – det måtte jeg eje. Jeg styler her de hvide items, med et par sorte haremspants fra H&M, der toner looket lidt ned – et helt hvidt look, kan hurtigt blive meget iøjnefaldende. Min fine bodychain, er fra Zaful og er så fin til dette sæt, særligt da det gør sig godt med mit Balenciaga armbånd, der desværre er udsolgt lige pt – dog har jeg fundet et alternativ, som står meget højt på min ønskeliste – er det ikke bare fint? Jeg er vild med det! Nu vil jeg få spist lidt mad, det plejer at hjælpe med feberen synes jeg, hihi <3 Ha’ en dejlig aften!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

02.05.15