INSPIRATION FOR YOU

CHAILATTE OR HOT CHOCOLATE? In a healthy way!

DSC_8902 PicMonkey CollageHej søde piger :-) Jeg er på vej ud af døren ind til min søster, men vil lige dele et tip med Jer. Jeg er nemlig kæmpe stor fan af både chailatte og varm kakao, men er ikke fan af en masse sukker og ondt i maven af for meget mælk – derfor har jeg lært at lave 2 lækre drikke, som er sunde og smager SÅ dejligt! Både chailatte og varm kakao laver jeg på mandelmælk, som jeg hælder i min mælkeskummer. Når jeg laver chai, putter jeg 2-3 tsk kanel og kardemomme i koppen, før jeg hælder mælken op, herefter putter jeg te-brevet fra Kusmi Tea som I kan se på billedet i, og lader den trække – husk forresten også at røre rundt. Hvis man ønsker det skal være sødere, kan man putte en smule agavesirup i.

Når jeg laver varm kakao, som jeg har drukket så meget på det seneste – putter jeg 2 spk. fedtfattig kakao i koppen, og herefter den varme mælk, rør godt rundt og smager til, jeg putter tit lidt mere i. Herefter kan man også putte lidt agavesirup til, selvom der er rigtig meget smag af den kraftige kakao – hvis man rigtig skal forkæle sig selv, kan man tage et stykke 80% chokolade til både chailatten og den varme kakao – mhhm! I må altså prøve det! Kys!
Love Caroline

 

6 kommentarer

 • Sidsel

  Det må prøves:-)
  Jeg lavere forresten din salat med laks og guacamole for min familie her forleden, og de er allerede helt vild med din! – “So am i”
  Er der en speciel grund til at du bruger mandelmælk? Er det sundere eller?
  Din blog er så fin og bliv endelig ved med at lav opskrift indlæg!!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sidsel <3 Ja, det kan jeg virkelig anbefale. Ååh hvor lækkert, den er også SÅ god, dejlig du kan bruge opskriften og familien kan lide det. Jeg drikker mandelmælk fordi jeg er lidt overfølsom overfor mælk, grundet laktose. Jeg kan mærke at min krop ikke har godt af mælk i så store mængder – derudover bidrager mandelmælken med en masse godt til kroppen, som fx antioxidanter, vitamin E, derudover indeholder mandelmælk ikke mættet fedt og kolesterol.

   Mandelmælk indeholder heller nærmest ingen fedt og kalorier og derudover smager det bare SÅ meget bedre i fx chailatte, og kakao <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godmorgen Caroline :-)

  Hvor er dine kopper fra? :-)

  Og hvornår kommer du med en ny video, hvor du besvare spørgsmål? :-)

  Ha en rigtig dejlig dag og ikke mindst ferie (jeg har desværre ikke ferie, jeg går i skole disse 3 dage) :-(

  Venlig hilsen
  Natascha :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godmorgen søde Natascha :-)

   De er fra Bloomingville – videoen kommer imorgen :-)
   Knus, tusind tak – håber du når at nyde nogle lækre solskinsdage <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin L

  Hej smukke Caroline, mange tak for den dejlige opskrift! Hvor er din fine kop fra, og kan du evt. huske nogenlunde hvad den kostede? Venlig hilsen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

INSPIRATION FOR YOU