On my mind

CÉLINE BAG

DSC_6261

Åh! Denne taske har altid været en drøm, ja – en drøm! Jeg synes den er så cool, og nu er den altså min. Da jeg var på Bali, var vi én af aften ude i et kæmpe shoppingcenter, og her fandt jeg denne skønhed. Min Celiné taske er selvfølgelig ikke ægte, men jeg tror dette er det tætteste på jeg nogensinde kommer. Denne taske er så dyr fra ny af, at jeg aldrig vil bruge så mange penge på den, men dette gør den ikke mindre attraktiv for mig – jeg var helt forelsket da jeg så den, også farvekombinationen synes jeg er virkelig fin.

Jeg har efterhånden savlet over alle de heldige kvinder, som er en heldig ejer af én CÉLINE taske, heribland Kenza hvis taske I kan se på nedenstående billede (øverst til venstre). Den sorte er også så lækker, klassisk og fin men jeg synes nu min er lidt anderledes – dog er min yndlings af alle Céline taskerne den slangeprintet – har I set den? Kunne desværre ikke finde et billede, men fin er den. Hvilken taske er Jeres aller højeste ønske? Love-Caroline1Skærmbillede 2014-02-15 kl. 11.03.24

22 kommentarer

 • Astrid

  Ih hvor er den fin! Tillykke med den … og synes bestemt den ser ægte ud på denne afstand ;)

  jeg drømmer om en Balenciaga city taske, men ja, det er sgu mange penge at smide efter en taske .. så det skal nok overvejes en smule inden jeg beslutter mig for at investere i en :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tsuind tak, hihi det er jeg glad for :)

   Åååh, den er også så smuk – den måtte også gerne være min. Men ja, hvis man bliver ved med at drømme, kan det være at man skal investerer. <3
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes at det er ærgerligt at du har købt den brugt. Det ødelægger tasken ry synes jeg. Og at du har givet 2.000 for den synes jeg er endnu mere vildt. Jeg har også super mange drømmetasker bla. Den snake mulberry clutch du har. Men mit taskekøb ligger max på 2500-3000 for en taske. Så jeg har 2 decadent, 5 DKNY, 1 marc by marc jacobs, 2 by burin og nogle små halstasker fra Sofie schnoor, stylesnob.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad mener du med brugt? :-) Jeg købte den fra ny, men det er ikke ægte.

   Mulberry clutchen har også være alle pengene værd, elsker min. Lyder som om du har en masse fine taske, til rigtige priser :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Der skulle stå fake og ikke brugt. En tanketorsk:).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Øv du har købet en kopi.

  Min drømmetaske er en Hermés. Den koster dog 74.000 kr!
  Og nej der skulle ikke stå 7.400 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er smag og behag, men da jeg aldrig vil ligge så mange penge til en taske, synes jeg dette var en oplagt mulighed, nu hvor jeg synes Céline tasker er så fine! :-)

   Hermés tasker er også så lækre, men ja 74.000 er bare rigtig, rigtig mange penge for en taske. :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg er nu ikke enig med alle de andre. ;-) Synes du er fornuftig ikke at bruge så mange penge på en ægte taske. Den ser super fin ud, og synes ikke man kan se den ikke er ægte. Så hellere spare lidt penge, og at man så kan få endnu flere tasker hehe ;-) <3 Er misundelig, den er så lækker!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zahra

  Hej Caroline :)

  Det er en rigtig fin taske, og jeg ønsker den også selv
  Hvad har du givet for den, og ved du om man kan købe en online ? Altså fra en sikker hjemmeside :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Zahra :-)

   Tusind tak, synes også den er super fin – jeg har givet 2.000 for min. Jeg kender desværre ingen hjemmeside, hvor du kan købe lignende online <3 :-(

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh hvor er du heldig! Det er også helt klart en drømme-taske fra min side af, desværre er SU-budgettet slet ikke til den slags penge :-( Men hvor er din fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, er også SÅ glad for den <3 Kan jeg godt forstå, det har altid været min drømmetaske. Kan godt forstå dig, jeg ville heller ikke have råd til at købe en ægte. Tusind tak <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Caroline
  Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt at du blogger om, at du har købt dig en fake taske fra Celine. På den måde lægger du op til at det er okay at handle med kopivarer. Faktisk er det ikke lovligt, hvis du kommer til Italien eller andre lande med en kopivare.
  Du skriver i et af dine tidligere indlæg om ikke at kopiere andre og at gå med fake mærkevarer. Det er da lidt dobbeltmoralsk, når du støtter fake-markedet.

  Vh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte,

   Kan godt forstå dine pointer, og jeg er selv heller ikke glad for fake varer – men dette er en taske som jeg højst sandsynligt aldrig, kommer til at få råd til, eller ville ligge mine penge til – derfor valgte jeg som jeg gjorde.

   Håber du forstår :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emma

   Helt enig.. Hvis man ikke har råd skal man bare lade være.. så er det blot et spørgsmål om at kunne vise sig frem ved hjælp af mærket. De mennesker der producerer kopi varer, altså laver dem, bliver slet ikke betalt eller behandlet ordentligt. Man kan heller ikke stole på kvaliteten af varen. Der er en grund til kopi varer er ulovlige. Det er ikke kun pga. at man kopierer en anden, vilkårene for arbejderne er heller ikke optimale.. Tasken kan bestemt ikke kaldes for en céline, da det blot er en fuldstændig værdiløs kopi varer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Hvis du ikke har noget positivt at sige, så lad vær. Og lad Caroline nyde sin taske :)
   Vh Nina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Kopivarer er ikke ulovlige, du må indføre varen og bruge den selv. Du må bare ikke forsøge at sælge den som en ægte. Nyd din fine taske Caroline.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tolderen

   Er rønnebærrene sure Emma ?? Du må frit indføre kopivare fra udlandet til Danmark for ca 3200 kr. Den skal ikke være beregnet til videreforhandling, så er det en taske til dig selv, er det helt i orden. Tasken ser ud til at være nydeligt forarbejdet, så gå glad med din ny taske frøken Marburger. Du må bare ikke sælge den som en ægte Celine !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Min absolutte yndlings er den cobolt blå, men den er så dyr desværre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvad hed centeret

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

On my mind