TOUCH OF SUMMER

CATCHY ME IN THE SUN

picmonkey-collage
Bikini HERE  (20% off today) / Shirt HERE / Shorts HERE 


Hej piger. Sikke et fuldstændigt fantastisk vejr, der har været den seneste uge. Jeg har brugt de seneste dage i solen og til distortion i det bedste selskab. Ej hvor har det bare været skønt og tiltrængt, at få slappet af. Jeg har de seneste uger, haft så meget arbejde og praktik, lige oveni hinanden, så var kørt lidt flad – men det kan jeg ikke klage over længere.

Idag skal jeg have ordnet lidt mere arbejde, men tænker, at det kommer til at foregå i solen. Jeg ville også lige vise jer, dette fine beach-look, jeg bar forleden. Bikinien er min nye favorit, som jeg købte hos Ivyrevel forleden. De har 20% på al swimwear idag, hvis I skulle have set jer varme på noget. Vi skrives ved senere. <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TOUCH OF SUMMER