SPAR 20% HOS MIINTO

CATCH THIS IN MY SHOPPING-BAG

Skærmbillede 2016-09-28 kl. 12.32.34Skærmbillede 2016-09-28 kl. 12.35.54

Hej piger! Som jeg fortalte Jer igår, en lille smile om, holder Miintto ‘Mid Season Sale’ og det skal I selvfølgelig have mulighed for at udnytte, på bedste vis! Nu har jeg samlet mine højeste ønsker i to collager og sammensat 4 fine efterårsoutfits, som ville være intet mindre end perfekte, med nogle leggins under. Jeg har også fundet nogle fine autumn-musthaves, som eksempelvis denne flotte Malene Birger strikcardigan, jeg bare skal eje. Ligesom jeg må have fingrene i disse skindhandsker, der er et must, når man skal køre bil, cykle eller i det hele taget gå i kulden, der snart kommer til Danmark.

Alt i alt, er dette altså bare nogle helt igennem gode køb og de fleste til en overkommelig pris. Særligt Neo Noir’s smukke flæsenederdele, der også lige nu er sat ned med 20%, et rigtig godt køb, da de jo ingenting koster og kan bruges i alle sæsoner. De fine sko jeg har fundet frem, er primært som nogle overgangsstøvler, da det er nogle lidt finere sko, der vil være gode til et køligt efterårsvejr – dog går disse Billi Bi støvler til snevejret også. I kan lige nu og t.o.m på fredag kl. 12.00 sparer mindst 20% på alle disse varer I ser på min collage, samt ALT andet hos Miinto’s onlineshop. Er der noget I skal have fingrene i? Vi skrives ved piger <3

SHOP THE STYLES
collage 1
Printed shirt: Lollys Laundry 400 kr.
Printed skirt: Lollys Laundry 476 kr.
Suende sneakers: Pavement 719 kr.
Grey shirt: Rosemunde 559 kr.
Leatherskirt: Lollys Laundry 959 kr.
Black boots w/ silver details: Sofie Schnoor 1279 kr.
Navy laceshit: Rosemunde 399 kr.
Black lace skirt: Neo Noir 399 kr.
Black boots w/ low heel: Sofie Schnoor 1.199 kr.

collage 2
Black see-through shirt: Neo Noir 300 kr.
Black lace skirt: Neo Noir 239 kr.
Printed scarf: Malene Birger 880 kr.
See thorugh lace shirt: Hoffmann 639 kr.
Lace t-shirt: Neo Noir 319 kr.

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPAR 20% HOS MIINTO