My tan-secret ∙ Stay tanned all year

Catch me rollin’ through the city

P4140027 P4140029
CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-03-04 kl. 20.06.56Skærmbillede 2015-04-18 kl. 15.00.46
Goodmorning <3 Hermed pt. 2 af dette fine outfit, som jeg stadig er vild med. Bodystockingen har været meget i brug, dog primært stylet med enten en skindjakke, eller en strikbluse som jeg har på billedet. Jeg synes farvekombinationen og selve printet er meget ekslusivt, hvilket jeg er vild med. Mine jeans er fra rag&bone, og primært mine yndling! Dem har I efterhånde også set ret meget til ;-)

Jeg har lagt links til outfittet under billederne, I må endelig skrive hvis der er noget I er i tvivl om. Nu vil jeg mødes med min smukke Amalie, hvad skal I bruge Jeres søndag på? Vi skrives nok ved senere <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

My tan-secret ∙ Stay tanned all year