Lovely december

Casetify, unique iPhonecases by me

PicMonkey Collage Skærmbillede 2014-12-25 kl. 23.14.59
White lace doddle cover ・Frosted garden cover Lace garden cover Black lace cover


Hej piger <3 Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig julefrokost, nu sidder vi igen her hjemme og hygger. Casetify og jeg har lavet samarbejde, og jeg har haft muligheden for at designe nogle forskellige covers, og i blandt dem skal vi sammen finde ét som vi vil give jer muligheden for at købe online. Før jeg overhovedet startede på at designe dem, faldt jeg over de lækreste iPhone 6 covers, som Casestify selv har designet.

Da jeg så den, ærgerede jeg mig for første gang over at jeg ikke har en iPhone 6 – fordi overvej lige hvor fine de er? Jeg er så hooked på dem! Om ikke andet sad jeg i min kreative moment igår, og fik designet nogle lækre iPhone 5 covers – som jeg altså er så tilfreds med! Synes resultatet er blevet vildt fint og er især vild med #8 + #7 og det fine hvide cover med citatet på – de er så lækre. Hvis jeg skulle få et af mine covers i webshoppen, hvilket er I så mest vild med? I kan iøvrigt designe jeres eget cover lige her. 
Untitled-1

6 kommentarer

 • Karina

  Hvordan kan du lave med Chanels logo. Så er det jo fake villet.er ulovligt da.der er patent på Chanels logo. Dette er ikke kritik af et fint cover men et simpelt spørgsmål. Det er i princippet at stjæle et andet design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da det ikke som sådan er Chanels oprigtige logo, er det ikke direkte fake – men mere et inspirations billede. Jeg kunne heller ikke finde på at få det trykt, men synes alligevel det er super fint. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Tillgreen Jensen

  Hej Caroline <3
  Jeg tænkte, om du måske havde mulighed for at linke nr 2 og 3 fra venstre, som de har designet – det sølv/hvide og det gennemsigtige med hvid?
  Tak på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fede covers!
  Jeg laver selv forskellige doodles (som kan ses på min hjemmeside), men holda op du er dygtig Caroline!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lovely december