Do you know me well enough?

CASEAPP ∙ Be the designer behind your iPhone-case

P7080082 P7080087Godmorgen piger! Jeg har altid haft en lille iPhonecase-addiction, da jeg aldrig har kunne få nok iPhone covers, samtidig med at jeg elsker at kunne vælge og personliggøre mit eget iPhonecover. CaseApp er en onlineside, der tilbyder Jer at designe jeres helt eget cover. Om det skal være et citat, mønster, personligt billede eller andet er helt op til jer – det er kun fantasien der sætter grænser. Man kan ligeledes designe et såkaldt ‘skin’ til sin MacBook, se disse billeder. Det synes jeg også er SÅ cool!

Jeg har valgt at bruge et fint print til mit iPhone-case, det er blevet meget feminint og romantisk, hvilket jeg rigtig godt kan lide. I kan designe covers til alle iPhones, iPads samt udvalgte Samsung mobiler – I kan komme direkte til siden lige her. Hvad synes I om coveret og hvordan ville I designe Jeres? Vi skrives ved <3

 

3 kommentarer

 • Mette Bundgaard

  Hej Caroline :-)
  Kan du huske, hvor du har fundet dette print til dit iPhone cover? Det er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Mette <3 Det var via google, tror jeg søgte noget alá brokade eller sølv mønster!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bundgaard

  Hej Caroline :-)
  Kan du huske, hvor du har fundet dette print til dit iPhone cover henne? Det er virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Do you know me well enough?