Leather and details

CasaUnique pt. 2

DSC_5576 DSC_5590
DSC_5623 DSC_5625
DSC_5610
Goodmorning girls! Møder kl 10 idag, sååå lækkert – altså det er den ultimative luksus i min hverdag, elsker at have mere tid om morgenen og kunne få lidt mere søvn, det er perfekt. Idag vil jeg egentlig tippe Jer om butikken Casa Unique, som jeg har fortalt Jer lidt om førhen. I kan læse mit tidligere indlæg lige her.  Det er den fineste interiør butik, og som I jo nok ved, er jeg stor fan af fine og unikke pynteting til værelset – som jeg bl.a. finder her. Jeg har rigtig mange ting fra Cozy Room, Tine K Home og Day som er mærker de forhandler her. Stilen er lige mig og det er så hyggeligt at gå og kigge på små ting til mit værelse og kommende lejlighed – hihi, man kan jo lige så godt forberede sig!

Casa Unique forhandler unikke items og har et bredt udvalg, og endnu bedre, så er de begyndt også at forhandle tøj – dobbelt op lækkert for alle os piger! På billederne er jeg iført den fineste pels fra Minus, fine koksgrå leggins fra Nü og en ligeledes en fin tunika fra samme mærke. Et så lækkert og hyggeligt vintersæt, som jeg snart vil iføre mig – måske med nogle støvler til i stedet. Strudsepelsen er jeg helt vild med, den er så meget mig og farven er fantastisk! Har længe kigget på sådan en jakke, de er så fine! Hele sættet kan købes i Casa Unique som ligger på Lyngby Hovedgade nr. 9.

Jeg har samlet mine favorit interiør-items fra Casa Unique’s webshop, som I kan finde lige her – åååh gid jeg ejede det hele, man har vel lov at drømme selvom det er onsdag <3 Hvilken ting ville I allerhelst eje, af de uvalgte items fra min collage?
Love-Caroline
Skærmbillede 2014-09-02 kl. 22.03.13

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Leather and details