Leather and details

CasaUnique pt. 2

DSC_5576 DSC_5590
DSC_5623 DSC_5625
DSC_5610
Goodmorning girls! Møder kl 10 idag, sååå lækkert – altså det er den ultimative luksus i min hverdag, elsker at have mere tid om morgenen og kunne få lidt mere søvn, det er perfekt. Idag vil jeg egentlig tippe Jer om butikken Casa Unique, som jeg har fortalt Jer lidt om førhen. I kan læse mit tidligere indlæg lige her.  Det er den fineste interiør butik, og som I jo nok ved, er jeg stor fan af fine og unikke pynteting til værelset – som jeg bl.a. finder her. Jeg har rigtig mange ting fra Cozy Room, Tine K Home og Day som er mærker de forhandler her. Stilen er lige mig og det er så hyggeligt at gå og kigge på små ting til mit værelse og kommende lejlighed – hihi, man kan jo lige så godt forberede sig!

Casa Unique forhandler unikke items og har et bredt udvalg, og endnu bedre, så er de begyndt også at forhandle tøj – dobbelt op lækkert for alle os piger! På billederne er jeg iført den fineste pels fra Minus, fine koksgrå leggins fra Nü og en ligeledes en fin tunika fra samme mærke. Et så lækkert og hyggeligt vintersæt, som jeg snart vil iføre mig – måske med nogle støvler til i stedet. Strudsepelsen er jeg helt vild med, den er så meget mig og farven er fantastisk! Har længe kigget på sådan en jakke, de er så fine! Hele sættet kan købes i Casa Unique som ligger på Lyngby Hovedgade nr. 9.

Jeg har samlet mine favorit interiør-items fra Casa Unique’s webshop, som I kan finde lige her – åååh gid jeg ejede det hele, man har vel lov at drømme selvom det er onsdag <3 Hvilken ting ville I allerhelst eje, af de uvalgte items fra min collage?
Love-Caroline
Skærmbillede 2014-09-02 kl. 22.03.13

17 kommentarer

 • Godmorgen Caroline. :-)
  Jeg møder også selv kl.10, det er virkelig rart, fordi så kan man få lov til at vågne rigtig op inden dagen for alvor går i gang. :O)

  Jeg er mest vild med boksen i jern til 750 kr.. :-D

  Håber du får en fantastisk dag.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godmorgen søde Natascha <3 Åh hvor skønt, det er virkelig det bedste :-) Jeg fik også sovet dejligt længe <3

   Boksen er også SÅ fin <3
   Tusind tak gog i ligemåde :-)

   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er det Gina pelsen fra Minus? http://www.miinto.dk/p-881410-c-816-minus-gina-pels .Den er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad koster tøjet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea

  Hej Caroline. Vil høre om du sælger dit lysegrå abafazi sjal fra buch Copenhagen ? :)
  Mvh Dorthea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the outfit Caroline! Er især vild med pelsen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad str er dine bukser? (Er de normale)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sååå fint et outfit. Det klæ’r dig med andre farver end Buch :-)
  Hvad str har du købt jakken i?
  -Synd de ikke forhandler tøj på Casa Unique.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak <3 Er glad for at du kan lide en anderledes stil end Buch, lidt mere unik og mere mig. :-)

   Min jakke er str. 34 <3 Tøjet kommer snart online på Casa Unique.dk <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej Caroline.jeg vil gerne eje denne pels,men er i tvivl om den gør en bredskuldret.ikke at det skal lyde grimt.men Ligner det på nogle billeder jeg Googler den,og jeg har altid mit hår oppe.hva syntes du..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vicki <3 Den er også SÅ fin, elsker den virkelig :-)) Jeg synes bestemt ikke man bliver bredskuldret, men det er en pels, så man bliver ikke lige frem lille/petite i den – men det er det jeg elsker ved pelse, det lidt cosy/rå look :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Mange tak caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Leather and details