ZAFUL LACESHORT & WINNERS

CARRIEALONG

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 19.29.52
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-08-19 kl. 20.21.44Skærmbillede 2015-08-19 kl. 20.22.09Skærmbillede 2015-08-19 kl. 20.22.37Skærmbillede 2015-08-19 kl. 20.23.06
Godaften piger <3 Har haft lidt i off-day idag, er rigtig træt, udkørt – a day filled up with thoughts. Dem har vi vel alle indimellem, dét er måske noget af den alenetid, jeg har haft disse dage, hvor mine forældre er ude og rejse, er ikke vild med at være helt alene, selvom det er rart indimellem at have huset for selv, derfor har jeg hygget med veninderne de dage  der har været mulighed for det.

Jeg glææder mig sådan til at se mine forældre igen, føler lidt jeg ikke har set dem i 3 uger, fordi de tog afsted, næsten lige efter min søster og jeg var kommet hjem fra L.A. – så det er jo også nærmest 3 uger kan man sige. Det bliver rart at have dem hjemme igen, spise mors mad og nyde deres selskab og have lidt familietid, som jeg nyder så meget, nu hvor jeg ved jeg snart skal flytte – så er det lidt noget andet.

Nu til noget helt andet end ferier, familie og flytning. Jeg har nemlig fundet disse fine tasker og kortholdere frem til jer, da jeg selv er faldet pladask for dem alle. Jeg står selv og mangler en skoletaske, skal jeg selv sige det, er det rimelig kritisk, da mine morgener disse dage har været rigtig stresset, eftersom jeg har glemt det ene og det andet – dette skyldes jeg har skiftet rundt i stofposer, små tasker (så har jeg haft computeren under armen) osv. Det skaber rod ;-) Forleden havde jeg glemt en lille ting som min læbepomade, hvilket gjorde mig lettere irritabel, da jeg hader tørre læber – haha, thank god at jeg fandt en <3

Jeg synes I hvertfald den helt neutrale, basic koksgrå taske fra Adax er et super godt bud, på en skoletaske der går til det hele. Den er rummelig, har ingen prints eller iøjenfaldende farver – ergo er den let at sætte sammen med alle outfits (rule no. 1.)

De fine kortholdere er jeg også helt pjattet med, det giver et godt overblik over ens kort, samtidig med at den med leo er så fin at have med sig. Hvad synes I om det? Er det ikke nogle fine tasker? I kan finde dem alle online lige her.

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ZAFUL LACESHORT & WINNERS