Busy times

Cargo my dear!

PicMonkey Collage    DSC_3526 DSC_3551 DSC_3557  DSC_3565 DSC_3587
Hej piger <3 Jeg håber I alle har sovet skønt og er klar på en fantastisk weekend – jeg er SÅ klar og glæder mig allerede! Denne uge er gået helt vildt hurtigt, men igår aftes kunne jeg virkelig også mærke at jeg var træt, sådan rigtig træt. Havde planlagt at jeg skulle ud og løbe en tur, men det må vente til senere idag – valgte nemlig at lytte til min krop, og fik derfor i stedet ordnet en masse her hjemme, og fik sovet dejligt i nat.

Igår var jeg inde hos Queen Of Scandinavia, som nogle af Jer ved, er det en skønhedskonkurrence (faktisk Danmarks største) og de afholder finale idag, lørdag d. 23. Jeg skal ind og se finalen og glæder mig helt vildt til at se pigerne på catwalken i Deres smukke kjoler som jeg poster billeder af meget snart! Hold Jer opdateret på bloggen piger, om meget kort tid vil jeg poste billeder af nogle af de smukke kjoler og fortælle mere om finalen. I må undskylde jeg er sent ude, men information om dette – men hvis I har lyst til at komme med til finalen, kan I købe Jeres billet lige her. Finalen afholdes idag kl. 19.00 i Charlottehaven og det bliver et vildt show, det er jeg helt sikker på! Kunne også være hyggeligt at møde nogen af Jer <3

Nu kort om mit outfit, så fandt jeg de fine cargo jeans i ZARA og var helt solgt! Jeg synes de er så cool og rå, og har længe ledt efter sådanne jeans – men det er altså ikke bare sådan lige at finde. De er i ZARA nu til 459,- og kan også findes online lige her. Min top er fra Illusionskirt og rimlig basic, den kan I finde her. Karla gjorde mig ved selskab, da disse billeder skulle tage – hvilket jo altid er hyggeligt, og hun matcher jo egentlig også mit outfit ret godt. Hihi, hun er så skøn! Vi skrives snart <3
Love-Caroline

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Busy times