In mood for cake? Go make a healthy one!

Candles in the sun

P2071663PicMonkey Collage
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-02-07 kl. 17.31.56
Goodmorning girls! Har planlagt dette indlæg til Jer, da jeg havde lidt på fornemmelsen, at jeg ikke ville nå at skrive på bloggen her til morgen, efter en bytur med pigerne og boot-camp coming up – hihi, det er lidt en hård kombi, men jeg elsker at have noget at tage mig til konstant – og det kan jeg altså ikke klage over!

Efter bootcampen idag, skal jeg hjem til min skønne Christina og hygge med hende og skønne baby Philina – bliver fantastisk at se hende igen, det er alt for længe siden og jeg har glædet mig så meget til hygge, bare os 3, uden nogen stress eller gøremål – det er også rart for at mig at komme lidt væk, da det er den eneste måde jeg kan få slappet ordenligt af, ellers er det sjælendt jeg selv tillader mig det – synes altid der er noget jeg mangler, har I det også sådan nogle gange?

Jeg har på seneste prøvet at få bund i alle mine gøremål, men synes aldrig rigtig det lykkes – måske er det bare ikke muligt, men handler i det store hele, mere om at jeg skal blive bedre til at lukke af og slappe af, når jeg så endelig har tiden – det kan bare være svært synes jeg! Har I nogle gode råd, må I endelig dele ud – det er altid rart med andres objektive syn på tingene, samt erfaring <3

Her har I forresten lidt outfitbilleder fra igår, hvor jeg havde mine nye look-a-like skindleggins på fra CHARDAY – er de ikke cool? Jeg synes de er SÅ rå og lækre! De er perfekte til lange strikbluser og andre oversizebluser – ligeledes kan de styles med en bodystocking eller top til en bytur, det ville heller ikke være helt dumt. Til dem har jeg min fine H&M strik med hætte på, som desværre er udsolgt lige pt. men mon ikke den kommer igen, hvis vi kender H&M godt nok? Deres bestsellers vender næsten altid tilbage! I må have dejlig dag – måske skrives vi senere <3
Untitled-1

17 kommentarer

 • Heidi

  Har de bukserne udsolgt på hjemmesiden? :) kan ikke finde dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg kan heller ikke finde dem:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvornår åbner Youglow, og får i kjoler og jumpsuits?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt outfit, Caroline! det er lige min stil! ;-) hihi

  Håber det går godt med dit kørekort :-)

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/ :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, er glad for at du kan lide det <3 hihi!

   Det går så godt – elsker at køre ;-)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline :)
  Jeg kender alt for godt det med, at man ikke kan give sig selv lov til at give slip og slappe af! Jeg tror det er en ting vi perfektionister evigt må døje med! Efter jeg er blevet færdig med mit studie og derfor er arbejdssøgende er det blevet endnu værre for mig! Jeg skal lave noget hele tiden og selvom man skulle tro det hjalp uden studiet i baghovedet har man bare en masse andre ting som ansøgninger osv. Og jeg har et super enkelt, men nok også plat råd, som går på at jeg seriøst laver ugeskema på min computer! Alle de ting jeg skal nå hver dag skriver jeg i rækkefølge og i punktform, f.eks. skrive blog, træne, vaske op, skrive ansøgning til xxx, svare på den og den mail, sende pakker, osv. Når jeg står op kigger jeg og gennemstreger hver ting når jeg har fået det gjort. Jeg gjorde det også da jeg havde arbejde eller studie. Når alt så er krydset af har jeg til sidst skrevet at jeg skal være i nuet og slappe af. Og så gør jeg det ekstra hyggeligt med dyne, varm te, Netflix/blogs/YouTube/Costume osv. Det er utroligt, men jeg kan kun slappe af hvis jeg har planlagt det! Ved godt det er et lidt plat råd, men det virker virkelig, for så glemmer man ikke noget man skulle og når man som det første efter studiet får gjort de ting og man ved hvad man skal dagen efter osv., har man virkelig meget mere ro i hovedet. Jeg ved nemlig ikke med dig, men jeg kan heller ikke give mig selv ro til at slappe af når jeg ved at jeg skal nå noget bagefter. Kan kun få ro når alt andet er klaret. Ved godt det er en lang kommentar og måske et ret plat og åbenlyst råd, men det virker som om det er et ret dominerende problem for dig da du tit nævner det og jeg har det på helt samme måde, men skemaer giver virkelig en perfektionist som jeg ro i hovedet! Og så er det virkelig rart at kigge på dem og se når alle tingene er overstreget!
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej skønneste Nora <3 <3 Hvor er du altså bare sød!

   Din kommentar er så motiverende og inspirerende og jeg tror at jeg må til at følge dit råd og lave en to-do liste, som jeg løbende kan strege ud.

   Mit problem bliver dog tit at jeg overfylder den liste, så den bliver for lang og gør at jeg ikke kan nå det hele, hvilket ender ud i at blive uoverskueligt – så jeg skal vel bare være mere fokuseret på, at lave en jeg reelt kan nå.

   Ligeledes tror jeg også at jeg vil til at planlægge slap-af-tid, så kan det være at jeg ka overholde det. Der er nemlig, som du også siger, intet bedre end at slappe af, når alt andet er klaret, selvom det har været hårdt at få nået det – det giver bare en helt anden ro i kroppen synes jeg <3

   Det er som du skriver, et stort problem for mig og jeg skal virkelig prøve at oppe mig, for det vil hjælpe mig selv og gøre det meget lettere.

   Tusind tak for din hjælp smukke!
   Ha' en dejlig aften <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt :) Undskyld kommentaren blev så lang! Kender bare virkelig præcis som du har det.

   Jeg kender også det med at listen bliver for overfyldt, men jeg tror man skal, selvom det er mega svært fordi man kræver for meget af sig selv, skrue forventningerne til sig selv lidt ned og prøve at tænke realistisk. Hvis man skriver to-tre dage ad gangen kan man dele tingene ud så man ikke står med det hele på én gang og det giver også ro at have de andre ting man ikke kan nå skrevet ned til de andre dage. Jeg synes i hvert fald de bliver nemmere at skubbe til side når man ved det er på ens to-do liste dagen efter, så man kan slappe af fordi man har overstået i dags ting.

   Tak, du må også have en dejlig aften <3
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er de allerede væk igen?
  Kan slet ikke se dem under dit click to shop :(

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

In mood for cake? Go make a healthy one!