CALVIN KLEIN ∙ MY FAVOURITE UNDERWEAR

CAN WE PRETEND

750_8865 750_8869
750_8872Godmorgen piger! Jeg håber I alle har sovet dejligt og nydt jeres weekend, selvom der stadig er en solskinssøndag tilbage. Vejret er skønt idag, må bare ud i det hurtigst muligt! Igår brugte jeg dagen i lejligheden, hvor mine forældre kom ind for at hænge fjernsynet op, hylder på mit værelse samt hjælpe med nogle småting. Der er hele tiden mangler og gøremål i lejligheden, hvilket jeg har SÅ svært ved, da jeg er max utålmodig og gerne vil have det hele til at spille hurtigst muligt. Så min utålmodighed bliver om nogen sat på prøve ;-) Det går dog fremad og mit værelse er blevet så fint nu, efter vi har fået hængt bl.a. hylder og lamper op – I skal nok få det at se senere idag.

Om ikke andet, ville jeg vise jer min nye trenchcoat-a-like cardigan, som jeg er vild med. Den er super rå at have ud over en enkel top, jeg har valgt en klassisk sort bluse, og skindleggins – det er så fint sammen! Den er fra Sheinside og koster hvad der er ca. svarende til 200 danske kroner, hvilket jeg synes er en helt fair pris. I kan finde den online lige her. Nu vil jeg hoppe i tøjet, selvom jeg har allermest lyst til at blive i sengen, er lidt dårlig her til morgen – har ikke tid til sygdom lige nu, tanken om at der er 2 dage til at vi rejser gør mig rask, hihi :-) Vi skrives senere kys!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

CALVIN KLEIN ∙ MY FAVOURITE UNDERWEAR