FOR THE RAINY DAYS

CAMEL LACE BEACH-DRESS

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Godaften ladies! Hermed den eftertragtede beach-dress, som jeg har fået en hel del henvendelser på. Jeg synes ikke der er så meget at sige til det, for denne beach-dress fra ASOS er såååååå fin og helt perfekt til en strandtur sydpå. Jeg elsker at købe bikinier, strandkjoler og sådan nogle items, som jeg kan gå og samle på over flere måneder – for så at kunne rejse afsted sydpå til vinter, men mine yndlings sommeritems.

Denne kjole koster 419 kr og kan findes hos ASOS lige her! Den er på lager i alle størrelser lige nu, men tror de forsvinder hurtigt, da jeg selv måtte vente 2 ugers tid, eftersom den var udsolgt i min størrelse, da jeg ville bestille den <3 Hvad synes I om den? Jeg har øvrigt været haft date-night med C, vi spiste på Corallo og jeg glæder mig til at fortælle Jer mere om denne oplevelse en af de kommende dage – følg med på Instagram @carolinemarburger, snapchat: caromarburger og her på bloggen selvfølgelig, hihi! Sov dejligt.

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR THE RAINY DAYS