GO COCONUT ICECREAM ∙ HEALTHY AND PURE

CALVIN KLEIN JEWELLRY

IMG_0430 IMG_0438 IMG_0445 IMG_0450 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-07-07 kl. 13.16.37D-Xel - nederdel sort MitziSkærmbillede 2016-07-03 kl. 12.15.40Skærmbillede 2016-07-07 kl. 13.22.52Skærmbillede 2016-07-07 kl. 13.25.02
Hej piger! Jeg har her til morgen, hjulpet mine forældre med nogle regnskaber og bilag – godt jeg blev handelsstudent, hihi! Det er altid hyggeligt at være med dem i hverdagene og jeg elsker også at hjælpe dem, da det er hyggeligt at kunne sidde med dem og deres medarbejdere. Nok om det, i aften skal smukke Camilla og jeg ind og se Rihanna!!!!! Åh gud hvor vi glæder os – jeg kan faktisk slet ikke vente, derfor hører jeg ikke andet end Riri de næste par timer, så jeg kan varme lidt op til en vild og hed aften. Jeg glæder mig så meget til at se hende perfome live – tror hun gør det så godt! Er der nogle af jer, der også skal ind og se hende?

Jeg havde også lovet jer, at få denne fine bluse på bloggen asap – særligt efter jeg postede billeder af den på min Instagramprofil. Jeg købte den i YouSheHe’s butik og den er fra mærket Designers Remix og var sat ned med 40%, så den koster 900 kr. Den findes også i hvid og så den sorte som jeg har købt. Synes I ikke den fin? Jeg er SÅ vild med den! Hertil har jeg mine nye smykker fra Calvin Klein på, som jeg også er helt vild med. De er meget klassiske og alligevel specielle synes jeg – herudover elsker jeg, at det er et matchende sæt, hvor både ring, armbånd og halskæde passer sammen. Mange af Calvin Kleins smykker forhandles i bl.a. Magasin og en række smykkeforhandlere. Nu vil jeg gøre mig klar, vi skrives ved senere piger <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GO COCONUT ICECREAM ∙ HEALTHY AND PURE