COSY FRIDAY EVENING CALLS FOR COMFY CLOTHES

CALVIN KLEIN ∙ MY FAVOURITE UNDERWEAR

PA220033 PA220035CLICK TO SHOP
171973-2724_5
Hej piger! Jeg modtog forleden dette overdådige sæt fra CALVIN KLEIN, som er et af mine favorit mærker når det kommer til undertøj. Deres bh’er giver det perfekte løft, er virkelig bløde og rare at have på – modsat så mange andre mærker. Vi har vel alle forskellige præferencer til undertøj, men jeg synes Calvin opfylder dem alle – i hvertfald mine. De designer ligeledes nogle meget enkle sæt, helt basic samt nogle med blonder og ikke mindst de mere flatterende og særlige, som dette printet sæt.

CALVIN har fortiden vundet mit hjerte, deres trusser er hel igennem uunværlige og jeg har efterhånden en solid samling af sæt fra dem – ligesom deres nattøj er gennemgående i min gaderobe. I kan finde mange sæt via ASOS eller NELLY, begge har både natsæt og undertøj – og I kan ligeledes finde en del af sortimentet i Magasin. Hvad synes I om det? Jeg vil smutte ti IKEA nu og ordne nogle sidste ting inden ferien, så lejligheden kan komme helt på plads. Vi skrives ved senere, stay tuned!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY FRIDAY EVENING CALLS FOR COMFY CLOTHES